CGI

Konsultchef SAP, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 21 augusti 2021
Stängs
den 20 oktober 2021
Ref:
J0621-2376
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker nu förstärkning av en konsultchef till vår framgångsrika SAP-verksamhet i Stockholm! Hos oss blir du en del av ett kreativt och framgångsrikt team där du får möjlighet att utvecklas inom ledarskap, försäljning och affärsmannaskap i denna spännande roll.

CGI är en av de större SAP-aktörerna i Sverige, med en aktiv nationell SAP-Practice där vi genom samarbete och gemensam vision bygger en stark gruppering kring SAP som produkt med fokus på S/4HANA och visionen om "Det Intelligenta Företaget" och där utbyter kunskap och erfarenhet med varandra.

Affärssystemet är hjärtat i ett företags verksamhet och krävs för att upprätthålla produktivitet och vidareutveckla verksamheten. Nu sker en renässans inom SAP med SAP S/4HANA och dess produkt-suite för att ge förutsättningar till "Det Intelligenta företaget". Det innebär att företag som använder SAP står inför nya utmaningar och möjligheter och som leverantör av SAP-tjänster är vi en naturlig del i den här transformationsresan där du är med och påverkar.

Vi utvecklas ständigt och inom vår SAP-verksamhet har vi en tydlig strategi av att växa och bygga vår egen kompetens, där vi bland annat har vårt SAP Accelerate-program som är ett kompetensbyggande program, du kan läsa mer om det här: https://www.cgi.com/se/sv/sap-accelerate
I rollen som konsultchef blir du en del av vår enhets ledningsgrupp där vi alla har ett gemensamt ansvar för såväl kunder, leveranser och medarbetare som enhetens strategiska utveckling.
Vi har en öppen och generös företagskultur och att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi tillsammans ska lyckas med att utveckla vår verksamhet. Vi som arbetar här är drivna och motiverade och för oss är balans i livet en självklarhet.

Som konsultchef på CGI är du en viktig pusselbit i att utveckla vår verksamhet, team och kompetens framåt!

Dina framtida arbetsuppgifter
Som konsultchef kommer du att ha en ansvar för din grupps tillväxt, kompetensutveckling och beläggning. Vidare kommer du att ha resultat- och budgetansvar för dina kunder och även leda affärsutvecklingen. Du har också ett stort engagemang i kund- och marknadsrelaterade lokala aktiviteter. Som del i ledningsgruppen för enheten deltar och bidrar du till hela enhetens strategiska utveckling såväl som aktiviteter för att få alla medarbetare att trivas och må bra.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik i denna roll
Vi söker dig som tycker om att utveckla människor, affärer och relationer hos våra kunder.
Du stimuleras av att identifiera nya affärsmöjligheter och din erfarenhet av SAP som produkt samt underliggande verksamhetsprocesser gör att du har lätt för att förstå tekniken som möjliggör rätt lösning för vår kund. Som ledare motiverar och engagerar du dina medarbetare och som kollega bidrar du till vårt team genom din positiva energi.

För att lyckas i rollen behöver du ha några års erfarenhet inom IT-området och gärna av SAP som produkt från något perspektiv, vi tror att du har erfarenhet av en ledande roll med medarbetar- samt resultatansvar. Vi ser det som positivt om du har erfarenhet av försäljning och vi tycker att det är viktigt att du är affärsmässig och har förmågan att se kundnytta.

Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete med ansvar att driva din grupps såväl som enhetens utveckling framåt, tillsammans med ett fantastiskt gäng medarbetare och ledare.

Klart DU vill bli en del av vårt team! Tveka inte att ta kontakt om du har några frågor, eller skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande.

För frågor, vänligen kontakta Åsa Klerestam, Director Consulting Expert SAP på 073-0825565 eller Johan Tullberg, Vice President Consulting Services, på 076-0496806.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till Annika Pettersson, rekryteringsspecialist, på annika.pettersson@cgi.com

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.