Skandia i Stockholm söker Mjukvaruarkitekt

5 dagar kvar

Rekryterare
Ada Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 23 augusti 2021
Stängs
den 22 september 2021
Ref:
4B388F17-BE1A-4A52-ADB4-EBF717B61EB4
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du göra skillnad på riktigt och påverka framtida lösningar som Mjukvaruarkitekt? Välkommen till Skandia i Stockholm

Som Mjukvaruarkitekt hos oss på Skandia i Stockholm har du en nyckelroll i att i samarbete med övriga teamet ansvara för att vidareutveckla och optimera våra system för kundinsikts databaser och flöden. Vi är mitt inne i en spännande transformation där det finns stora möjligheter att påverka vägen framåt.

VI ERBJUDER DIG
  • Fina personalförmåner; försäkringar, ränteförmåner, subventionerade luncher, gym i huset m.m.
  • Centralt beläget kontor på Kungsholmen
  • Ett inspirerande ledarskap som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv och som tror på frihet under ansvar.
  • Att bli en del av en schysst organisation som präglas av öppenhet och en transparens där man gärna delar med sig av kunskap och erfarenheter.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som mjukvaruarkitekt hos oss har du en centralroll. Systemet är centralt för Skandia och du kommer att jobba nära verksamheten och ha tät kontakt med arkitekter och utvecklare i andra team.
Mer specifikt kommer du att:
  • Leda teamets utvecklare i arkitekturella frågor
  • Utveckla lösningar som bl a bygger på SQL Server, SQL Server Integrations Services (SSIS) och TFS/Azure DevOps.
  • Utveckla lösningar för realtidsuppdateringar av information.
  • Samarbeta med andra arkitekter för att säkra helheten för Skandia
  • Ansvara för en långsiktigt hållbar mjukvaruarkitektur i applikationerna
  • Se till att vi fortsatt befinner oss i teknikens framkant

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du tillhör Skandia och blir en del av området Affärsgemensamt. Du ingår i ett team om 8 personer där du kommer arbeta nära Utvecklare, Scrummaster, Systemansvarig, Testare samt Product Owner. Du kommer även ha ett nära samarbete med arkitekter från andra team.

Kontoret är beläget på Kungsholmen i Stockholm.

MER OM DIG

Vi tror att du idag är mjukvaruarkitekt eller lead developer och jobbar med databasutveckling eller databasnära .Net utveckling. Du är drivande i arkitekturella frågor samt har ett brinnande intresse för både utveckling och arkitektur. Du har flera års erfarenhet av relationsdatabaser, databasmodellering och integration med fokus på utveckling i Microsoft SQL Server, .NET samt SSIS.

För att trivas i rollen är du kommunikativ och drivs av samarbete och av att engagera andra i teamet. Du gillar att ta egna initiativ och är prestigelös och bryr dig på riktigt. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb