Tekniker till kund i Stockholm

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 24 augusti 2021
Stängs
den 22 september 2021
Ref:
B59437C9-9F89-479A-9F89-1141C96A2F50
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid
Vill du arbeta i en roll som innebär mycket ansvar och stora utvecklingsmöjligheter?

Vi söker nu en tekniker inom konfigurering till en av våra större kunder i Stockholmsområdet. Har du ett tekniskt intresse, vill arbeta kundnära och tillhöra ett tight team? Då kan den här tjänsten vara perfekt!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I den här rollen kommer du få möjlighet att snabbt ta dig an ett stort ansvar när det gäller en av vår kunds största uppdragsgivare. När du väl kommit in i rollen så har du också möjlighet att vidareutveckla dina kunskaper och nischa in dig mot specifikt område. Du kommer att tillhöra ett kompetent team på 12 personer och där laganda genomsyrar det dagliga arbetet.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som tekniker kommer du att organisera kundorders och strukturera upp dem efter befintlig process.
Primärt arbetar man med hårdvaruhantering och uppackning av maskiner samt mjukvaruinstallationer och viss felsökning.Installationer sker mestadels via SCCM och AD miljön som sätter krav på noggrannhet.Du ser till att beställningar och kravspecifikation följs upp mot uppdragsgivaren.
Det ingår daglig kontakt med uppdragsgivaren, samt dialoger med interna kundteamet och avdelningen för produktionsuppföljning.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att få en gedigen introduktion samt en tilldelad mentor under din första tid. Arbetstiderna är 8-17, men i vissa undantagsfall 06.45-15.45. Tjänsten är placerad i norra Stockholm och är ett konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till en tillsvidareanställning.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och som drivs av att arbeta med problemlösning.
Vi ser det som meriterande om du har en utbildning inom IT, men det är inget krav. I och med att arbetet är till stor del fysiskt så ska du trivas i en miljö där du får arbeta med kroppen, förslagsvis har du tidigare erfarenhet från lagerarbete.Om du har tidigare arbetslivserfarenhet av Microsoft Active Directory och Microsoft System Center Configuration Manager är detta ett plus.

Som person ser vi att du är en lösningsorienterad och initiativtagande, med en hög kommunikativ förmåga.
Du är en lagspelare och vill alltid leverera högsta kvalité. Du är flytande i svenska, både i tal och skrift och du har goda kunskaper i det engelska språket.

INTRESSERAD?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG IT Digital och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.