Teknisk support till marknadsledande bolag

Plats
Älmhult
Annonserat
den 25 augusti 2021
Stängs
den 15 september 2021
Ref:
2b38c197-bf77-422f-b9cb-64621ebe0f3d
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Vi på Experis söker just nu dig som vill jobba som Teknisk support hos en av våra kunder i Älmhult. Förutom det faktum att du får jobba för en spännande aktör inom detaljhandeln är det bästa med det här jobbet att det verkligen uppskattas av andra och mötet med olika typer av människor. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som Teknisk support kommer du att arbeta på ett framgångsrikt, marknadsledande och globalt företag i Älmhult som är verksamt inom detaljhandeln. I rollen kommer du framför allt att ge teknisk support, hjälpa kunder eller användare som har problem med sina datorer, telefoner eller system och hantera IT-relaterade problem som kan uppstå hos användare. Utöver det kommer du att administrera konton och behörigheter till olika system. Att arbeta som konsult via Experis innebär både spännande och lärorika arbetsdagar, och vi lägger stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med teknisk support, tekniska ärenden och IT-relaterade problem. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta med teknisk support.

Det är även meriterande för tjänsten om du
* har arbetat som supporttekniker
* har mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.
* har studerat IT eller liknande på gymnasiet

Att arbeta som konsult på Experis

Baserat på vad du kan, vilka ambitioner du har och vilka behov våra kunder har på kort och lång sikt kan du skapa en karriär hos oss eller skaffa erfarenheter på vägen mot ditt karriärmål. Experis är på alla sätt en flexibel arbetsplats. Vi har flertalet av Sveriges mest attraktiva företag som kunder och vår uppgift är att matcha rätt kompetens med rätt uppdrag.

Experis är ett värderingsstyrt bolag med ditt karriärmål i fokus och med ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal, kontinuerliga avstämningar om hur du trivs på din arbetsplats samt ett årligt karriärsamtal med din konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Experis men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta Felicia Ahlin via e-post: felicia.ahlin@se.experis.com. Sök tjänsten senast den 19/9-2021.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Liknande jobb

Liknande jobb