Cloud Solutions Architect Azure

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm
Annonserat
den 23 augusti 2021
Stängs
den 31 oktober 2021
Ref:
148153
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Din roll i laget

Atea Software & Cloud söker en Cloud Solutions Architect till vårt viktiga satsningsområde Cloud. Målsättningen med rollen är att vara rådgivare och expert kring våra molntjänster, primärt inom Microsoft Azure. Tillsammans med Account Managers, Specialistsäljare och konsulter kommer du att presentera lösningar för kund men också vara delaktig i att utveckla vårt erbjudande.

Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet inom Microsoft infrastruktur och molntjänster. Du har god förståelse för IT-infrastruktur och är van att omsätta teknik till kundnytta och lösningar. Dina arbetsuppgifter består bl a av att agera säljstöd och även av analys och design.

Då vi ofta arbetar i team och har en matrisorganisation så är vana att arbeta i virtuella grupper en förutsättning för att lyckas. Till din hjälp har du ett av IT-marknadens starkaste varumärken, ett team med kollegor som brinner för försäljning och en vältrimmad leveransorganisation. Då Microsoft är vår största partner inom detta område så är erfarenhet av Azure, Microsoft 365 och CSP meriterande.

För att lyckas som lösningsarkitekt behöver du:
  • Ett brinnande intresse för IT och dess nytta för verksamheten
  • Minst tio års erfarenhet av arbete kring molntjänster
  • Vara en skicklig presentatör och ha förmåga att omsätta kundbehov till lösning
  • Passion för försäljning och stor egen drivkraft.
  • Stor kunskap och erfarenhet som stöd och rådgivning i tjänsteförsäljning.

Meriterande:
  • Förståelse för hybrid IT och molnstrategier
  • Brett kontaktnät i branschen
  • Certifieringar inom Microsofts tjänster

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur med framåtanda, humor och kamratskap. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg tack vare modiga medarbetare. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart. 

Ansök och bli en av oss

Skicka in din ansökan redan idag via "Sök tjänsten"-knappen. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Anne Klöväng, försäljningschef Cloud Atea software, på076-13133 19 eller anne.klovang@atea.se

Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag.Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb