Event marketing & content coordinator

1 dag kvar

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 25 augusti 2021
Stängs
den 25 september 2021
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Att jobba med event är att skapa upplevelser. För besökare, för talare, för partners och sponsorer. Ett event är en spännande mötesplats, ett ställe där nya idéer föds, och en källa till kunskap och inspiration.
 

Besökare på IDG Sveriges event och kurser får ta del av högkvalitativt innehåll som ger dem koll på trender, tips och råd för att lösa de egna utmaningarna, nya insikter, andras erfarenheter och expertis från de mest insatta. Dessutom är varje event ett tillfälle att träffa andra branschkollegor och skapa nya relationer.
 

Nu söker vi dig som vill vara en del av det fantastiska team på IDG Sverige som jobbar med att arrangera event och kurser.
 

Som vår nya marketing & content coordinator kommer du att jobba dels med marknadsföring, kommunikation och deltagarhantering kring event och kurser, dels med administration och kommunikation kring program och agendor.
 

Du ser tillsammans med dina kollegor i teamet till att vi når ut med vårt budskap och lockar nyfikna it-beslutsfattare till varje event och kurs. Det innebär bland annat att skriva copy, att marknadsföra på olika plattformar, att hitta nya vägar att nå våra målgrupper och att ta hand om de deltagare som har anmält sig till ett event så att de har all information de behöver.
 

Dessutom kommer du att arbeta med logistik kring programarbete. Det innebär bland annat att uppdatera program på sajt och eventplattform, se till att vi presenterar föreläsningar med mera på ett lockande sätt och att kommunicera med talare och moderatorer inför, under och efter eventen.
 

Att jobba med event är att vara med i realtid, live, där allt kan hända. Det är en rolig utmaning och en härlig energikick.
 

Vi kan erbjuda:

 • Spännande och givande arbetsuppgifter.
 • Din egen plats i ett erfaret och proffsigt team som ställer upp i vått och torrt.
 • En kultur där vi strävar efter att förbättra, förfina och (när det behövs) förändra.
 • Ett omväxlande arbete, där en dag sällan är den andra lik.
 • Möjligheter att utvecklas inom digital marknadsföring och kommunikation.
 • Nya kunskaper i de högaktuella ämnen vi skapar event om.
 • Spännande möten med engagerade talare, experter och deltagare.
 • En inkluderande arbetsplats där alla är välkomna.
   

Du bör vara:

 • En fena på att skriva och formulera dig, såväl på svenska som på engelska.
 • Van vid att kommunicera rätt budskap till rätt målgrupp.
 • Utbildad inom (och/eller ha erfarenhet av) digital marknadsföring och kommunikation.
 • Nyfiken och öppen för nya idéer.
 • Trygg i att jobba såväl självständigt som i nära samarbete med andra.
 • Initiativrik.
 • En sann problemlösare.
 • Organisatorisk och uppfinningsrik.
   

På IDG Sverige arrangerar vi event och kurser av alla slag, från kortare seminarier till stora event över flera dagar. Under 2021 är alla våra event digitala, med livesändning från en studio och deltagarna på plats via en digital plattform. Vi gör event som handlar om it-säkerhet, digitalisering, data och AI, innovation, stora it-trender, marknadsföring och kommunikation, it inom sjukvården och mycket mer.
 

Tjänsten är tillsvidare och på heltid, med start snarast möjligt. Sök nu - vi intervjuar löpande. Frågor? Kontakta Katarina Strömberg, katarina.stromberg@idg.se, telefon 0708-88 42 66.
Det går också bra att skicka din ansökan direkt till Katarina.
 

Det här är IDG – Insights, Intent and Engagement
 

IDG är världens ledande databasdrivna techmedia-, event- och marknadsföringsföretag. Vi är den nya modellen för ett modernt medieföretag, med en datadriven strategi och marknadsföringsmöjligheter som accelererar inköp och fördjupar engagemang.
 

IDG påverkar de mest kraftfulla it-köparna i världen, från ledande it-beslutfattare till techentusiaster och alla däremellan. Med en omfattande produktportfölj som spänner över digitala plattformar, video, event och print i 97 länder påverkar IDG:s varumärken inköp hos hela spektrumet av it-köpare.

 

Ansök nu: Event marketing & content coordinator

Har du redan laddat upp ett CV? Logga in för att söka direkt

Ansök

Ladda upp från din dator

Eller importera från molnlagringstjänst

Ditt CV måste vara en .doc, .pdf, .docx, .rtf, och inte större än 1Mb


4000 antal återstående tecken

Annan marknadskommunikation

Vi skulle gärna vilja skicka dig information om jobb och tjänster från IDG Jobb via e-post.

Alla e-postmeddelanden kommer att innehålla en länk i sidfoten så att du när som helst kan avregistrera dig


När du söker ett jobb skickar vi din ansökan till namngiven rekryterare, som kan komma att kontakta dig. Genom att söka ett jobb listat på IDG Jobb godkänner du våra villkor och vår personuppgiftspolicy. Du ska aldrig behöva lämna ut bankkontouppgifter. Om du ombeds göra det vill vi att du  kontaktar oss.

Liknande jobb

Liknande jobb