Nätverkskonsult

Rekryterare
Atea
Plats
Jönköping, Skara, Värnamo, Växjö
Annonserat
den 24 augusti 2021
Stängs
den 29 september 2021
Ref:
148157
Kategori
Nätverk
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Är nätverk och kommunikation det område du tycker är extra roligt? Just nu söker vi på Atea Jönköping/Värnamo, Atea Skara och Atea Växjö dig som vill jobba som konsult inom kommunikation. Du kommer som konsult att arbeta tillsammans med våra kunder där uppdragets längd, omfattning och komplexitet varierar. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen som konsult inom nätverk kommer du att hjälpa kunder med att implementera, designa nya och förvalta befintliga nätverk. Som konsult har du dialoger med våra kunder om hur deras it-lösningar på bästa sätt kan moderniseras, förbättras och effektiviseras. Du kommer att arbeta med att ta fram lösningar som ligger i linje med kundens strategi och helhetsbild samt arbeta med den tekniska implementationen. Arbetet kommer att utföras både självständigt och i grupp. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Till den här tjänsten söker vi dig som tar initiativ, driver processer vidare och strukturerar ditt arbete självständig. Du är flexibel och har förmågan att anpassa dig till ändrade omständigheter.

För att lyckas i tjänsten som nätverkskonsult bör du ha följande kompetens:
• Ha arbetat några år med nätverk och kommunikation
• Ha arbetat med switching, routing, brandväggar och trådlösa nätverk
• Det är meriterande med kunskap och certifieringar inom nätverk- och nätverkssäkerhetsprodukter från Cisco, Meraki, Fortinet och HPE Aruba.
• Behärska svenska och engelska
• B-körkort

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten eller hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta Ingela Wibeck, konsultchef Jönköping, via ingela.wibeck@atea.se, eller Joakim Martinsson, konsultchef Skara, via joakim.martinsson@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb