Experis söker systemutvecklare till spännande uppdrag

Plats
Linköping
Annonserat
den 27 augusti 2021
Stängs
den 9 oktober 2021
Ref:
b21e1b6d-d7de-4305-92b3-ac4345632d51
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Är du en mästare på systemutveckling i Java, C++, Angular eller .Net och öppen för nya spännande uppdrag? Just nu letar vi på Experis i Östergötland efter flera Systemutvecklare för konsultuppdrag hos våra kunder. Låter det är som något för dig? Ansök redan idag!

Om uppdraget
Flera av våra kunder behöver förstärka sina utvecklingsteam med Systemutvecklare med tidigare erfarenhet och djup kompetens inom systemutveckling och olika programmeringsspråk. Uppdragen kommer att vara i projektform och man kommer primärt att arbeta i C++, Angular och/eller .Net. Som systemutvecklare hos våra kunder kan det även finnas möjlighet att ta en ledande roll i form av Projektledare eller Systemarkitekt.

Ditt arbete sker ofta enligt agilt arbetssätt och du förväntas stötta och främja kompetensöverföring. Uppdragen finns i hela Östergötland och start enligt överenskommelse. Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av oss på Experis men arbetar ute hos våra kunder.

Din profil
För att passa i denna roll söker vi dig med minst 2 års erfarenhet inom systemutveckling. Vidare har du erfarenhet av att arbeta i projekt med flera parallella team med beroenden mellan varandra, samt gärna erfarenhet av att agila arbetssätt.

Följande verktyg är meriterande för rollen:
  • ha erfarenhet av att arbetat i C++, Angular, .Net i minst 2år
  • ha erfarenhet av att arbetat med felsökning av kod
  • ha erfarenhet av att arbetat med test på Linux med verktygen J2U, Puttyoch Datastudio
  • ha erfarenhet av att arbetat med JCL:eri verktyget J2U
  • ha erfarenhet av versionshantering med hjälp av Subversion och GIT
  • ha erfarenhet av att arbetat med utsökning i databaser med avancerad SQL


Flytande svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

Vad kan vi erbjuda dig?
Låt Experis öppna dörrarna till ditt drömföretag. Vi samarbetar med många av Sveriges mest populära företag. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och vill stanna hos oss. Våra konsulter får en trygg anställning med allt vad det innebär i form av övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail men skulle du ha frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att maila jessica.hultgren@se.experis.com

Ta nästa steg i din karriär med Experis Career Accelerator?
Ta reda på hur du kan höja din kompetens för att nå drömjobbet. När du ansöker till en tjänst hos Experis får du tillgång till vår Career Accelerator som erbjuder kostnadsfria digitala kurser baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner. Testa din profil och se vad som krävs för att nå dina mål. Läs mer om Experis Career Accelerator .

Liknande jobb

Liknande jobb