CGI

Senior Talent Acquisition Specialist

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Göteborg, , Sweden
Annonserat
den 28 augusti 2021
Stängs
den 12 oktober 2021
Ref:
J0821-2612
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
I rollen som Talent Acquisition Specialist kommer du att ingå i ett härligt team med stort engagemang för rekrytering och Employer Branding. Här får du möjlighet att arbeta på ett lönsamt, innovativt IT -företag i ständig förändring och utveckling.

Har du lång erfarenhet av rekrytering och drivs av att hitta nya IT-talanger så läs vidare.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Talent Acquisition Specialist kommer du att stötta ledarna inom specifika affärsområden och genom hela rekryteringsprocessen, från start till avslut. Du kommer att vara insatt i affärsområdenas Work Force Plan, sätta en rekryteringsplan och vara en rådgivande partner kring rekryteringsstrategier och lokala Employer Branding-aktiviteter.

Du har en nära dialog med rekryterande ledare inom dina affärsområden och ansvarar för att optimera och publicera annonser och kampanjer i sociala medier. Du kommer även aktivt söka och kontakta kandidater för specifika rekryteringar. Du erbjuds att bli certifierad i våra testverktyg och kommer i vissa rekryteringar att utföra djupintervjuer och tester av kandidater.

Rollen innebär stort eget ansvar samt möjlighet till personlig utveckling. Som Talent Acquisition Specialist kommer du att ingå i vårt svenska rekryteringsteam som i sin tur ingår i den skandinaviska HR-organisationen.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi ser gärna att du gillar kombinationen av att arbeta både strategiskt och operativt samt att du trivs i en rådgivande roll där administration är en naturlig del av arbetet.

Vidare tror vi att du:
• är trygg i din roll som rekryteringsspecialist och har minst fem års erfarenhet av rekrytering, gärna inom IT.
• är van att jobba med search/headhunting och att proaktivt kontakta kandidater.
• gärna har erfarenhet från någon form av Employer Branding aktiviteter.
• är strukturerad och noggrann.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Vad kul! Vi ser fram emot att höra från dig och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till linnea.zachrisson@cgi.com

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb