Ledigt jobb som systemutvecklare i Örnsköldsvik/Solna!

Plats
Stockholm
Annonserat
den 28 augusti 2021
Stängs
den 9 oktober 2021
Ref:
fd64da93-4eab-4043-9ab8-430211a3710d
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Är du en systemutvecklare med några års arbetslivserfarenhet? Har du en passion för systemutveckling och en stark vilja att skapa förstklassiga systemlösningar? Vi på Experis söker just nu dig som vill arbeta som Systemutvecklare hos vår kund CoreIT i Örnsköldsvik. I rollen kommer du att arbeta med systemutveckling tillsammans med engagerade kollegor. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Ort: Örnsköldsvik/Solna (med möjlighet att till viss del arbeta remote)
Start:
Enligt överenskommelse
Omfattning:
100 %
Arbetstider:
8-17

Din profil

Vi tror att du är en uppskattad kollega som tycker om att jobba i team och har en härlig energi med eget driv. Du är en kreativ och resultatinriktad programmerare och med din expertis, analytiska förmåga och kreativitet hittar du nya sätt att hantera olika problem på. Erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling är självklart för dig. Vi tror att du har ett genuint intresse för systemutveckling och håller dig uppdaterad om nyheter och trender inom området.

Vi söker dig med
  • 3-5 års erfarenhet av Microsoft.NET, C#, ASP.NET
  • utbildning inom området eller motsvarande kompetens från arbete
  • kunskap inom front- och/eller backendutveckling framför allt inom webb-/app-utveckling
  • insikt i några områden som Javascript framework (Angular, Vue), Databaser (SQL Server), M365, som exempel.

Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift och innehar B-körkort.

Arbetsbeskrivning

I den här rollen kommer du att arbeta med systemutveckling. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att arbeta både i front end- och back end-miljö och arbeta med webb-/ och app-utveckling. Rollen är varierad där du kommer att driva egna mindre projekt samt vara involverad i större projekt (som då leds av en projektledare).

Att vara konsult hos Experis

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Sandra Lindell på Sandra.Lindell@se.experis.com

Ta nästa steg i din karriär med Experis Career Accelerator?
Ta reda på hur du kan höja din kompetens för att nå drömjobbet. När du ansöker till en tjänst hos Experis får du tillgång till vår Career Accelerator som erbjuder kostnadsfria digitala kurser baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner.

Testa din profil och se vad som krävs för att nå dina mål. Läs mer om Experis Career Accelerator .

Liknande jobb

Liknande jobb