Scrum master till Techtåget (BlackOps) till Skandia, Stockholm

Rekryterare
Skandia
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 30 augusti 2021
Stängs
den 30 september 2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Skandia accelererar inom IT, och nu finns möjligheten för dig att vara med under den spännande transformationsresan. Vill du vara med och forma Skandia framtid inom IT? Då kan detta vara rätt nästa steg för dig! Har du en naturlig fallenhet för engagerande och coachande ledarskap? Vi söker nu en Scrum master till Techtåget (BlackOps) som kommer utgöra en viktig del i den infrastrukturella förflyttning som pågår inom Skandia.

Om tjänsten

Teamet består av erfarna tekniker som primärt arbetar med tekniker inom web, bland annat (IIS,Tomcat) federationer (AzureAD, Ping, Oauth) och databas (MSSQL) samt lastbalansering och publicering (F5). Skandia satsar just nu på en modernisering av sina IT-miljöer där fokus ligger på nya leveransmodeller baserade på infrastruktur som kod, automatisering samt spridandet av en gyllene DevOps-väg.

Det är en förutsättning att man i rollen har en god förståelse och kunskap inom ovan nämnda områden eftersom de dagliga dialogerna med både team och konsumenter/beställare kräver det. I rollen arbetar du som Scrum master tillsammans med ett öppet och experimenterande team där du tillsammans med FA/PO utgör en viktig funktion för att stötta teamet, utvecklingsteamen och optimera leveranskedjan för att än bättre nå ut med kundnytta.

Skandia jobbar enligt Scaled Agile Framework (SAFe) för att kunna leverera smarta lösningar och applikationer med hög effektivitet och kvalitet till sina kunder. I det dagliga kommer du att:

  • Leda teamet som Scrum master och ansvara för teamets planering och att leveranser håller god kvalitet i nära samarbete med teamets PO (Product Owner)
  • Arbeta tillsammans med team och produktledning för att löpande effektivisera det dagliga arbetet i teamet samt våra processer och leveranser
  • Driva features som är framtagna i samråd med team och PO
  • Coacha teamet att omfamna och tillämpa agila principer
  • Facilitera scrum-event
  • Coacha teamet att maximera prestation när det kommer till kvalitet och förutsägbarhet.

Är det här du?

Du är idag Scrum master som brinner för att leda andra och att ta ett löpande operativt ansvar både för system och teamets leveranser.

Vi ser vidare att du:

  • Besitter stor erfarenhet av Scrum master-rollen och primärt i agila team enligt SAFe
  • Har god kunskap och förståelse för teknikerna IIS,Tomcat
  • Har god kunskap och förståelse avseende fedrationer
  • Har god kunskap och förståelse av databas MSSQL

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid personliga egenskaper. Du motiveras av att arbeta i ett centralt team med mycket kontakter och tuffa teknikfrågor. Du strävar efter kontinuerlig förbättring inom både teknik och arbetssätt och ser värdet av att arbeta i ett team där kunskapsutbyte är en framgångsfaktor. Du pratar och skriver svenska flytande och som person är du öppen och prestigelös med ett stort driv att utveckla både dig själv och andra.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Skandia med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Camilla Jonsson, 08-120 50 430.

Urvalet av ansökningar sker löpande. Varmt välkommen in med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb