FA/PO för området Applikationsplattformar till Skandia, Stockholm

6 dagar kvar

Rekryterare
Skandia
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 30 augusti 2021
Stängs
den 30 september 2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Skandia accelererar inom IT, och nu finns möjligheten för dig att vara med under den spännande transformationsresan. Vill du vara med och forma Skandia framtid inom IT? Då kan detta vara rätt nästa steg för dig! Vi söker nu en FA/PO för området applikationsplattformar som tillsammans med Scrum master kommer utgöra en viktig roll för att stötta teamet och optimera leveranskedjan framåt.

Om tjänsten

Som FA/PO för området Applikationsplattformar som omfattar webb- och databasplattformar kommer du att säkerställa att teamet levererar konkreta värden och utvecklar området i linje med Skandias övergripande strategi. Utöver att arbeta med områdets Ops i DevOps och säkerställa stabil drift och leverans och att det görs effektivt, så kommer du även arbeta med att hantera, prioritera och kvalitetssäkra backloggen.

Du kommer också att arbeta strategiskt med vision och målbild för området samt leverantörsstyrning för att maximera investeringar och dra nytta av leverantörernas innovation.

Huvudsakliga arbetsuppgifter;

  • Säkerställa stabil drift och effektivitet i den dagliga leveransen
  • Förvaltningsplanering
  • Behovshantering genom nära dialog med intressenter och utvecklingsteam
  • Riktning, mål och roadmaps för områdets förmågor och produkter
  • Kostnadshantering för området
  • Leverantörsstyrning, licens- och kontraktshantering

Inom IT arbetar Skandia enligt SAFe-ramverket och driver ett eget tåg ”Tech-tåget”, i din roll kommer du jobba väldigt nära dess programledning. Du arbetar nära Scrum master, lösningsarkitekt och chef för området och tillsammans får vi området att förbättras i ett öppet, transparent och konstruktivt klimat där vi alla bidrar.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har ett brinnande intresse för att driva frågeställningar som berör optimerad och automatiserad utvecklingsprocess.

Vi ser också att du har god erfarenhet av att leda och är van med ett nära samarbete med utvecklare och Infrastrukturspecialister samt har en god förståelse för agila arbetssätt och utvecklingsprocesser. Kunskaper och erfarenheter från arbete med de infrastrukturella plattformarna web och databas är också meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person har du en god förmåga att formulera strategier och koncept som du också kan kommunicera och engagera andra kring. Du arbetar systematiskt, kan vara exekutiv och har ett ”agilt mindset”. Rollen innebär många kontaktytor inom organisationen vilket förutsätter att du har lätt för att skapa goda arbetsrelationer och nätverk. Du upplevs som en do:er som har avslutar det viktigaste först.

Flytande kunskaper i både svenska och engelska är ett krav.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Skandia med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Camilla Jonsson, 08-120 50 430.

Urvalet av ansökningar sker löpande. Varmt välkommen in med din ansökan!