VD till IT-leverantören QSi Sweden AB i Hässleholm

Rekryterare
Experis
Plats
Hässleholm
Annonserat
den 30 augusti 2021
Stängs
den 21 september 2021
Ref:
6a856394-6b22-413c-a285-5560b38d949d
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Är du en strategiskt skicklig Försäljningschef eller VD med bred erfarenhet av IT-konsultbranschen? Kan du framgångsrikt leda andra och har du dokumenterad vana av att styra IT-organisationer mot tillväxt och expansion? Då kanske du är QSi:s nya VD! Ansök redan idag och ta möjligheten att leda en framgångsrik IT-leverantör in i framtiden. Välkommen!

Om tjänsten

Vi på QSi söker dig som vill bli vår nya VD. I grunden är rollen traditionell och verkställande: du kommer att bära budget- och resultatansvar, vara personalansvarig för konsulter och administrativ personal samt arbeta strategiskt för att vidareutveckla vår verksamhet och skapa möjligheter för vidare tillväxt.

Å andra sidan blir du vår vägledande direktör. QSi grundandes av konsulter med entreprenörsanda som kan sitt gebit, och som även idag sätter den tekniska inriktningen för konsulttjänsterna. Vi kan IT men behöver kompletteras av en kompetent VD med bred branschvana och ett stort nätverk som kan leda företaget in i framtiden.

Därtill är du vårt ansikte utåt. Du representerar oss i branschforum, bearbetar nya och underhåller etablerade kundrelationer samt stakar ut vägen för nya samarbeten.

Bolaget har idag välfungerande interna funktioner för våra olika roller. Du kommer att ta vid för att fortsätta att stärka och vidareutveckla vår organisation med ett marknadsinriktat fokus.

Tjänsten är placerad på kontoret i Hässleholm, med möjlighet till distansarbete eller annan placering på någon av våra kontorsplatser i Kristianstad eller Eslöv.

Om dig

För att bli framgångsrik i rollen som VD hos oss på QSi ser vi först och främst att du har med dig mångårig branschvana, gärna från en liknande strategisk roll i ett konsultbolag. Det primära är att du har ett etablerat stort nätverk och god branschkännedom samt att du har varit framgångsrik i ditt ledarskap. Dessutom har du dokumenterad erfarenhet av kvalificerat marknads- eller försäljningsarbete.

Som person tror vi att du är strukturerad och trivs att med stödja och vägleda andra samt att utveckla verksamheter. Du drivs av resultatfokus, där du ser till både det kvalitativa som det kvantitativa.
Din läggning är såväl strategisk som extrovert: du ska aktivt medverka i att utveckla oss och vårt erbjudande, parallellt med att du representerar oss utåt mot kunder och andra intressenter. De återkommande kontaktytorna gör också att det är ett krav att du talar och skriver flytande på såväl svenska som engelska.

I den här rekryteringen sätter vi stort värde vid personlig lämplighet.

Om QSi

QSi Sweden AB bildades den 1 augusti 2005 av tre personer med gedigen erfarenhet från IT-branschen. Fokus har från starten varit att leverera IT-tjänster och produkter inom infrastruktur, säkerhet och informationshantering. Företaget är idag certifierad guldpartner till Microsoft.

Idag har QSi en stabil verksamhet med goda resultat och stark ekonomi. Vi har ett gott renommé och ser fram emot att fortsätta expandera i framtiden.

Vi är 15 medarbetare, varav 13 konsulter. Vårt huvudkontor finns i Hässleholm, men vi har även kontorsplatser i Eslöv och Kristianstad.

Läs mer om oss HÄ R

Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar QSi med Experis, en del av Manpower Group, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Tjänsten söker du via ansökningslänken. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linda Svensson på tele 044 - 20 38 71, alternativt per mail till linda.svensson@jeffersonwells.se

Notera att urval kommer att ske löpande, varför du bör söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 19/9.

Vi ser fram emot Din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb