IT-rekryteringskonsult till Experis IT i Malmö/Helsingborg

Rekryterare
Experis
Plats
Malmö
Annonserat
den 30 augusti 2021
Stängs
den 28 september 2021
Ref:
3ba3657f-613b-4599-bc42-8e191b9bdf70
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Drivs du av att göra affärer, brinner du för rekrytering och har du ett upparbetat nätverk av kunder och kandidater? Vill du bli en del av ett branschledande team, där vi arbetar med marknadsledande affärsutveckling i en värderingsdriven miljö, och tror att kompetens är mer än vad som får plats på ett CV? Då är du välkommen till oss på Experis IT i Malmö och Helsingborg! Sök tjänsten nu för att bli vår nya Rekryteringskonsult, och följ med oss på vår resa!

Din vardag

Som vår nya Rekryteringskonsult på Experis IT blir du en del av en grupp och ett företag som satsar framåt på IT, både regionalt och nationellt. I vardagen kommer du att arbeta nära dina nya rekryteringskollegor, som kan varje del av vår verksamhet, och samtidigt ständigt letar efter nya affärsmöjligheter och sätt att göra såväl kunder som kandidater nöjda!

I din roll som rekryteringskonsult hos oss kommer du att få några av branschens bästa rekryteringskonsulter som kollegor. Tillsammans har ni helhetsansvaret för att genomföra rekryteringsuppdrag åt våra kunder och samarbetspartners.

Som rekryteringskonsult blir du en nyckelspelare för oss och våra kunder när det kommer till att identifiera och attrahera rätt kompetens. Du kommer ingå i ett dedikerat rekryteringsteam, där vi alla brinner för hantverket rekrytering.

I rollen ingår att bearbeta marknaden, etablera och fördjupa relationer samt genomföra affärer och förhandlingar. För dig innebär det att vi möjliggör det som verkligen betyder något - att agera trusted advisor i den rådgivande dialogen med både kunder och kandidater.

Du driver dina rekryteringsprocesser självständigt och trivs i en bred roll där du själv äger hela rekryteringsprocessen från kundmöte och kravprofilsanalys till search, urval, djupintervjuer, tester och uppföljning. Du utför detta som en del i en driven, erfaren och kunnig grupp, där vi jobbar med högt tempo, god stämning och stort engagemang på bästa läge i nya, moderna lokaler i fina Malmö!

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare har arbetat som Rekryteringskonsult eller Konsultchef inom IT eller annat område som kräver att du sätter dig in i tekniskt komplexa roller, verksamheter och behovsanalyser. Vi ser gärna att du har specifik erfarenhet av chefs- och specialistrekrytering inom IT-/Teknik, där du drivit hela rekryteringsprocesser. Har du en akademisk examen ser vi det som meriterande, men det är inget krav.

Som person ser vi att du älskar försäljning och drivs av det affärsmässiga, konsultativa och personliga i rollen. Du har lätt för att kommunicera på ett tydligt och förtroendeingivande sätt och har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Som relationsbyggare skapar du värde i alla dialoger du för, och du brinner för att ständigt bredda och utveckla ditt kontaktnät.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi är stolta över vårt bolag som leder utvecklingen inom rekrytering! Som IT-rekryteringskonsult hos oss får du tillgång till den senaste tekniken samt våra ISO-certifierade processer där vi sätter kund och kandidat i fokus.

Vår styrka är vår nationella storlek i kombination med vår lokala närvaro vilket ger oss starka upparbetade kund- och kandidatnätverk både lokalt, nationellt och globalt!

Vi har som ambition att alltid vara branschens bästa arbetsgivare och tyngdpunkten i vårt hållbarhetsarbete ligger på att bidra till mångfald, jämställdhet och integration. Vårt mål är att bidra till ett hållbart arbetsliv i Sverige och i de över 80 länder där vi är verksamma. Vårt hållbarhetsarbete stöttar FN:s globala mål för hållbar utveckling.

Om Experis IT

Experis IT är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat på att finna skickliga personer inom IT. Vårt systerbolag Jefferson Wells arbetar med områdena teknik, ekonomi, ledarskap, marknadsföring, försäljning och HR. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis IT och Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup.

Kontakt och ansökan

Urval och intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt, dock senast den 27 september. Har du frågor angående tjänsten kontakta Rekryteringschef Sara Williamsson på 070 -377 56 31 eller på sara.williamsson@jeffersonwells.se .

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb