IT-tekniker sökes till Experis i Örebro och Västerås

Plats
Västerås
Annonserat
den 30 augusti 2021
Stängs
den 21 september 2021
Ref:
e156fea6-3598-4da3-b776-f4be4c5fbc3d
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Är du en IT-tekniker med några års arbetslivserfarenhet? Vi på Experis har just nu flera spännande uppdrag inom support, helpdesk och onsite hos våra kunder i Örebro och Västerås med omnejd. Vi behöver därför utöka vår personalstyrka med nya talanger. Låter det här som en spännande utmaning? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Ort: Örebro och Västerås
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100 %

Att jobba som IT-tekniker för Experis

På Experis söker vi nu efter flera duktiga IT-tekniker till nuvarande och kommande uppdrag hos våra kunder i Örebro och i Västerås. Våra konsultuppdrag innebär att du arbetar som konsult på Experis men tillbringar dina arbetsdagar ute på uppdrag hos vår kund. Arbetsuppgifterna varierar och styrs av våra kunders behov.

Din profil

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med teknik och support. Vidare ser vi gärna att du har fullständig gymnasieutbildning och 1-2 års arbetserfarenhet av support, helpdesk eller en liknande roll. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat samt har ett allmänt tekniskt intresse. Vidare ser vi att du uppskattar ett gott samarbete och har en god känsla för service.

Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Det är viktigt att du är stresstålig och kan arbeta såväl effektivt som strategiskt. Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt person för det här jobbet - tveka inte att skicka in din ansökan även om du inte uppfyller exakt alla krav!

Att vara konsult hos Experis

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Sandra Lindell på Sandra.Lindell@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb