HÅRDVARUUTVECKLARE TILL ELVACO AB I KUNGSBACKA

Rekryterare
Experis
Plats
Kungsbacka
Annonserat
den 31 augusti 2021
Stängs
den 13 oktober 2021
Ref:
34ffc5bd-2382-4345-a082-b597886369c1
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Har du arbetat som Hårdvaruutvecklare och vill du utveckla produkter som bidrar till ett bättre klimat? Vill du arbeta med den senaste tekniken på ett roligt, snabbt och expansivt företag. Då kan tjänsten som Hårdvaruutvecklare hos Elvaco AB vara något för dig.

Hur kommer en arbetsdag att se ut?
Som Hårdvaruutvecklare hos Elvaco AB kommer dina arbetsuppgifter huvudsakligen bestå av att utveckla Elvacos hårdvara för att optimera mätlösningar.
Du samarbetar tätt med dina kollegor i och utanför teamet, likväl som med era samarbetspartners och leverantörer. Du ingår i R&D-avdelningen och kommer tillhöra ett av de fyra team som finns. Totalt inom utveckling arbetar ca 20 personer.

Du kommer arbete på ett företag där du hörs, syns och får vara med och påverka produktens utformning framöver. Detta är inget som bara sägs utan det märker man snabbt när man kliver in hos Elvaco där alla är delaktiga i företagets fortsatta utveckling.

Är det dig vi söker?
Vi söker dig som har:

* Erfarenhet av att utveckla hårdvara och gillar att jobba med helheten.
* Du har minst 5 års erfarenhet inom hårdvaruutveckling. Gärna med en fördjupning inom radioteknik
* Utbildning från högskola/universitet inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet

Du har ett resultatinriktat förhållningssätt och är en god kommunikatör. Som person är du social, glad och gillar att samarbeta med andra för att få ut det bästa av dagen.
Dina kunskaper inom hårdvaruutveckling är både djupa och breda. För att lyckas i rollen ser vi att du har god förståelse för l och batteridrift. I övrigt är det meriterande om du känner till och har arbetet i Altium.

Om Elvaco AB
Våra produkter och tjänster används för energieffektivisering, fakturering och statistik av tusentals företag runt om i världen inom fjärrvärme-, vatten-, fastighets- el- och gasbranschen.
Elvaco erbjuder öppna helhetslösningar för energimätning som hjälper våra kunder att utveckla sin verksamhet på ett hållbart sätt. Vi är specialiserade inom kommunikationslösningar och infrastruktur, allt från mätare och sensorer till molnbaserade system och tjänster.
Elvaco AB ingår i Latour Industries

Liknande jobb

Liknande jobb