CGI

Configuration Manager

Rekryterare
CGI
Plats
Östersund, Jämtland , Sweden
Annonserat
den 1 november 2021
Stängs
den 21 december 2021
Ref:
J0721-0657
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Vi är ett globalt företag med lokal närvaro, finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter. Kombinationen av global och lokala närvaro ger nöjda kunder men öppnar också upp för många och flexibla utvecklingsvägar för våra anställda.

Med 150 systemutvecklare på plats i både Östersund och Åre är vi verksamma inom flera olika spännande branscher. Vår efterfrågan är stor och därför vill vi förstärka och utöka våra redan ca 20 högpresterande agila utvecklingsteam. Är du vår nye Configuration Manager så fortsätt läs. Har du andra skills så kolla in våra andra annonser, våra team är tvärfunktionella och vi söker flera olika kompetenser.

Hos oss arbetar vi i team i våra egna lokaler men alltid i nära samarbete med våra kunder, oavsett vart i världen de har sin verksamhet. Vårt kontor ligger i centrala Östersund och utöver det har vi har även en site i Åre med fjälltopparna och skidbackarna utanför fönstret.

Vårt arbetsklimat präglas av ödmjukhet inför varandras förmågor, prestigelös inställning och omhändertagande attityd. Vi är en platt organisation som uppnår resultat tillsammans. Du erbjuds ett spännande jobb, delägarskap med bra lön och förmåner. Vi vågar lova inspirerande möten, stora utvecklingsmöjligheter och personlig karriärplanering.

Framtida arbetsuppgifter
Att arbeta med IT-infrastruktur innebär stor variation med många spännande och utmanande arbetsuppgifter. Du utgör grunden för en robust och pålitlig systemutveckling med möjlighet att förbättra och förenkla vardagen för dina kollegor. Exempel på bredden av arbetsuppgifter är:
• Serverhantering, uppsättning och konfigurering av teamets utvecklingsmiljöer
• Skapa och redigera deployment pipelines
• Analysera behov och möjligheter infrastruktur
• Uppsättning och konfiguration av infrastruktur
• Förenkla och automatisera bygg/testflöden
• Tillsammans med teamet aktivt delta i planering och förberedelser av releaser

Vi erbjuder
Du kommer att få arbeta i ett team bestående av 15 kompetenta, roliga och hjälpsamma kollegor som tillsammans arbetar med förvaltning, vidareutveckling och nyutveckling av ett antal olika tjänster inom området e-hälsa. Vi ger dig möjlighet till:
• Kreativitet, problemlösning och innovation - Inget blir så bra som när hela teamet samarbetar och engagerar sig.
• Att känna dig betydelsefull, stimulerad och utmanad - När vi trivs med vad vi gör presterar vi som bäst!
• Att ge och ta hjälp - Det är viktigt att både våga fråga och att vilja hjälpa. Teamarbete som funkar ger inte bara en bra arbetsmiljö, det leder till en dynamik som ger resultat utöver det vanliga!

Är du den vi söker?
Du har erfarenhet av Hands On server och drift i Linux. Du förstår kraften av teamarbete och gillar att dela med dig av din kunskap lika mycket som att ta del av andras. Som person är du kommunikativ och har en förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du är en proaktiv medspelare i ditt team.

Naturligtvis är det ett plus om du har erfarenheter av nedan tekniker/databaser MEN det är ännu viktigare att du är rätt person, känner att det här med miljöer/servrar är din grej och är beredd att lära dig det du behöver för att lösa uppgiften. Du har ett helt team av duktiga kollegor i ryggen och ni kommer att hjälpas åt för att uppnå resultat.

Det är meriterande om du har erfarenhet enligt nedan:
• Erfarenhet av Openshift, Docker, Kubernetes
• Erfarenhet av SQL, MongoDB, Redis
• Erfarenhet av DevOps eller DevSecOps

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till maria.olsson@cgi.com eller pontus.hellgren@cgi.com

Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänster så snart vi hittar rätt kandidat. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vi har säkerhetsklassade leveranser och du kan därav behöva genomgå en säkerhetsprövning, vilket innebär krav på svenskt medborgarskap.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.