Experis söker supporttekniker till Region Östergötland

Rekryterare
Experis
Plats
Linköping
Annonserat
den 1 september 2021
Stängs
den 22 september 2021
Ref:
e00fdf78-e258-4d9a-bd66-6abbb73759d9
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Är du redo att ta nästa steg och söker nya utmaningar som IT-support? Just nu söker vi på Experis dig som vill arbeta som supporttekniker hos vår kund Region Östergötland. En spännande möjlighet för dig som har ett stort intresse för IT och vill utvecklas inom området. Låter det som något för dig? Läs mer om jobbet nedan och välkommen med din ansökan!

Nu finns ett riktigt bra tillfälle för dig som har något års erfarenhet från rollen som supporttekniker. Det här är ett konsultuppdrag som kommer att pågå tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos vår kund.

Arbetsbeskrivning
Vi söker supportteknikerpersonal med huvuduppgiften att tillgodose att användarna får god IT-support. Uppdraget kommer innebära arbete med daglig installations-, service- och supportarbete hos vår kund. Arbete med användarstöd, implementation, felsökning, felavhjälpning och administration såsom tex behörighetshantering kommer att ingå i din vardag.

I rollen som supporttekniker kommer du framför allt att arbeta med
 • Dagligt installations-, service- och supportarbete
 • Användarstöd, implementation, felsökning, felavhjälpning och administration såsom behörighetshantering
 • Dokumentera och rapportera enligt fastställda rutiner
 • Ärendehantering enskilt och i team samt i kontinuerlig kontakt med kunder
 • Säkerställa att manualer, FAQ:er och övrig supportdokumentation finns tillgängliga

Vi söker dig som har
 • Utbildning på minst gymnasienivå eller relevant yrkeserfarenhet.
 • 1-3 års erfarenhet från liknande arbete.
 • Förmåga att se samband mellan teknik, system, systemkomponenter och funktion.
 • Teoretisk och praktisk kunskap om IT-infrastruktur
 • God samarbetsförmåga och stresstålig
 • Förmågan att se på problem och lösningar ur olika synvinklar utifrån användarnas behov
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift

Erfarenhet från liknande uppdrag inom Regionen, i vårdmiljö eller i andra stora organisationer är meriterande men inget krav. Det är också ett plus om du har erfarenhet av praktiskt arbete hos användare och teoretisk och praktisk kunskap om IT-infrastruktur utöver grundnivå. Då tjänsten är säkerhetsklassade kommer det att förekomma en säkerhetsprövning innan anställning.

Om Experis
Experis är ett ledande konsult- och rekryteringsbolag inom IT. Som konsult hos oss på Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT som matchar din talang och kompetens. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Du har en dedikerad konsultchef som ger dig stöttning och alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Att vara konsult hos oss är en chans att utöka ditt nätverk, arbeta med spännande arbetsuppgifter och få många nya trevliga och kompetenta kollegor.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ansökan

Låter detta intressant? Urval sker löpande och tjänsten tillsätts omgående så vänta inte med din ansökan! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Ellinor Hök, ellinor.hok@se.experis.com .

Är det dags för något nytt? Hitta vägen till drömjobbet
Letar du efter nya utmaningar och utveckling? Med Experis Career Accelerator visar vägen till drömjobbet genom att erbjuda kostnadsfria digitala utbildningar baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner. Testa redan idag på Experis.se.

Liknande jobb

Liknande jobb