Specialist inom Exchange/Office 365 till vår driftsorganisation

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm, Umeå, Östersund, Göteborg
Annonserat
den 30 augusti 2021
Stängs
den 17 september 2021
Ref:
148167
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker vi på Atea Managed Services, AMS, dig som vill jobba som it-specialist med fokus på Exchange och Office 365. Du kan arbeta från Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå eller Östersund.Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget inom informationsteknologi.

Vi på AMS består av en härlig mix av olika kompetenser då vår verksamhet hanterar hela processen från erbjudande till leverans och allt däremellan. Oavsett om kunden vill outsourca delar av eller hela it-driften är vi våra kunders driftpartner där vi tillsammans med kund kontinuerligt utvecklar deras it-miljö samt frigör deras tid vilket möjliggör att de kan fokusera på sin kärnverksamhet. Området har en snabb tillväxt och ses som en av de viktigaste i nuvarande och framtida erbjudanden till våra kunder. Lär mer om hur det är att arbeta på AMS här .

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som it-specialist i 3:e linjen på AMS Operation ansvarar du för att hjälpa kunder i deras it-miljö med installation, leveranser, drift, förvaltning, support och felsökning.
Du kommer ingå i ett team med 7st personer där 4st fokuserar på Video och 3st på Exchange och Office 365. Dina kollegor sitter idag huvudsakligen i Stockholm men finns även i Kristianstad och Malmö.

AMS har fördelen att leverera den senaste tekniken till flertalet kunder från en trygg miljö tillsammans med väldigt kunniga och seniora medarbetare. Här har du chans och möjligheten att verkligen fokusera på ditt teknikområde och kan tänka långsiktigt både för dig själv och dina kunder.
Office 365 är en relativt ny tjänst, vi ser fram emot att du vill utvecklas själv samt tjänsten tillsammans med oss.

Vi arbetar hårt för att våra kunder ska vara uppdaterade med den senaste tekniken.
Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som it-specialist ser vi att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter och strukturerar ditt arbete självständigt. Vi ser att du kan fattar snabba beslut och tar initiativ. Sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Sätter upp höga mål för sig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Är motiverad och jobbfokuserad och söker aktivt utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

För att lyckas i tjänsten som it-specialist bör du ha följande kunskaper och erfarenheter:
Du har erfarenhet av design, drift och förvaltning sedan tidigare, samt kunskaper inom:
  • Exchange
  • Microsoft 365 / Office 365
  • AD
  • PowerShell
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande är om du har certifieringarsom tex MS100:101.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Niklas Janevi, leveransområdesansvarig, via niklas.janevi@atea.se alternativt telefonnummer 0733671971. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb