CGI

Systemutvecklare

Rekryterare
CGI
Plats
Oskarshamn & Kalmar, Kalmar , Sweden
Annonserat
den 31 december 2021
Stängs
den 1 mars 2022
Ref:
J1120-1471
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en systemutvecklare som vill vidareutvecklas genom intressanta konsultuppdrag? Då kan vi på CGI erbjuda dig en spännande framtid som medarbetare i vårt lokala utvecklarteam i Oskarshamn eller Kalmar. Vi söker framförallt dig som har kunskap inom något eller några av områdena Microsoft .Net/Visual Studio, IFS Applications och PL/SQL.

Hos oss kommer du erbjudas möjlighet att utvecklas både i lokala kundleveranser och i större globala åtaganden. Vårt arbetssätt bygger på nära och långsiktiga kundrelationer där vi som innovativ och proaktiv partner vill hjälpa våra kunder att nå framgång i sina verksamheter. För oss på CGI är våra medarbetare vår största tillgång, och därför vill vi främja en miljö där vi trivs tillsammans. I en bransch som bygger på kompetens, vill vi utveckla och driva en kultur där lärandet är en del av det dagliga arbetet för alla oss som jobbar här.

Dina arbetsuppgifter
Som systemutvecklare hos oss kommer du att få arbeta i allt från små, korta projekt på några månader till stora, långa åtaganden. Vi deltar i och driver projekt och åtaganden både på plats hos våra kunder i Oskarshamn och Kalmar samt från våra lokala kontor. Vi har även ett nära samarbete med kollegor på närliggande orter som exempelvis Karlskrona och Linköping.

Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

Är du den vi söker?
Till den här tjänsten söker vi dig som har hunnit samla på dig några års erfarenhet från systemutveckling samt agil metodik i någon form. Du har troligen en IT-inriktad akademisk examen eller motsvarande och har ett gediget teknikintresse. Du behöver kunna kommunicera obehindrat på såväl svenska som engelska i den här rollen.

Vårt team består av affärsmässiga lagspelare som vill arbeta med människor och teknik och för att du ska trivas hos oss behöver du vara en person som tar egna initiativ och gärna delar med dig av din kunskap.

Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag. Vårt team består av affärsmässiga lagspelare som vill arbeta med människor och teknik. För att du ska trivas hos oss behöver du vara en person som tar egna initiativ och ser det som självklart att dela med dig av kunskap för att få andra och även dig själv att växa och utvecklas.

För mer information om tjänsten kontakta gärna Magnus Petersson i Oskarshamn, magnus.petersson@cgi.com eller Mats-Ola Svensson i Kalmar, mats-ola.svensson@cgi.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb