Ledigt jobb som IT-support i Malmö!

Förfaller i dag

Plats
Malmö
Annonserat
den 2 september 2021
Stängs
den 16 september 2021
Ref:
f59e957a-1475-40fe-92ce-06d33c8f142c
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Just nu söker vi på Experis dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i finansbranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan! Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader, med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Att jobba som IT-support för Experis

Den här tjänsten innebär att du kommer att tillbringa dina arbetsdagar ute hos vår kund. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara vanliga kontorstider. I dina arbetsuppgifter ingår att lösa inkommande ärenden via ärendehanteringssystemet och hantera IT-relaterade problem som kan uppstå hos användare.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med teknisk support, problemlösning och tekniska ärenden. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta med teknisk support och olika ärendehanteringssystem.

I övrigt krävs det att du
* har tidigare arbetslivserfarenhet inom IT- och kundsupport
* har god system- och datorvana
* har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
* har god kunskap av Windows och Linux

Vi ser det som meriterande om du
* har arbetat som supporttekniker
* behärskar något av de nordiska språken
* har mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
* har erfarenhet av plattformer som vSphere, NSX och vSAN
* har erfarenhet av supportverktyg som Red Hat Satellite, Ansible Tower och AD.
* samt tidigare erfarenhet av Active Directory, Powershell, Javascript, Python, Kubernetes och Tanzu

Att arbeta som konsult på Experis

Baserat på vad du kan, vilka ambitioner du har och vilka behov våra kunder har på kort och lång sikt kan du skapa en karriär hos oss eller skaffa erfarenheter på vägen mot ditt karriärmål. Experis är på alla sätt en flexibel arbetsplats. Vi har flertalet av Sveriges mest attraktiva företag som kunder och vår uppgift är att matcha rätt kompetens med rätt uppdrag.

Experis är ett värderingsstyrt bolag med ditt karriärmål i fokus och med ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal, kontinuerliga avstämningar om hur du trivs på din arbetsplats samt ett årligt karriärsamtal med din konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Experis men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta Felicia Ahlin via e-post: felicia.ahlin@se.experis.com. Sök tjänsten senast idag, urval och intervjuer sker löpande!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Experis

Experis är världsledande inom IT-kompetens, projektlösningar och managed services. I takt med att behovet av IT-kompetens ökar, bistår vi våra kunder att utveckla sin IT-infrastruktur, applikationer, molntjänster och cybersäkerhet. Genom Experis Academy utbildar vi människor både i relevanta tekniska färdigheter och övriga avgörande "mjuka" förmågor. Vi får såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns över hela Sverige och är tilsammans med Manpower, Jefferson Wells och Talent Solutions en del av ManpowerGroup-koncernen. Läs mer på: www.experis.se

Liknande jobb

Liknande jobb