Ledigt jobb som NSX-specialist i Malmö!

Plats
Malmö
Annonserat
den 2 september 2021
Stängs
den 16 september 2021
Ref:
d1932c4d-1cd3-4afc-8db1-a8af6ecf3a02
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Just nu söker vi på Experis dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i finansbranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan! Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader, med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Att arbeta som konsult

I den här rollen kommer du att arbeta med migrering av NSX. I arbetsuppgifterna ingår även att arbeta med systemförbättringar, drift och underhåll av operativsystem och applikationer och hjälpa användare med IT-problem. Du kommer att arbeta på ett skandinaviskt, spännande och välkänt företag i Malmö som är verksamt inom finansbranschen och uppdraget kommer att vara sex månader med chans till förlängning.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med migrering och projekt. Du har en genuin vilja att göra ett bra jobb och ser vi gärna att du har erfarenhet av nätverk, Linux och Windows server.

Vi söker dig som
* har relevant arbetslivserfarenhet inom IT
* har goda IT-kunskaper
* har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
* väldigt erfaren av arbete med NSX-T

Det är meriterande om du
* har relevant branscherfarenhet
* tidigare erfarenhet av vSphere, vSAN, Red Hat Satellite, Ansible Tower och AD.
* erfarenhet av Powershell, Javascript och Python

Erbjudande

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Experis men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta Felicia Ahlin via e-post: felicia.ahlin@se.experis.com. Sök tjänsten redan idag, intervjuer hålls löpande!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Experis

Experis är världsledande inom IT-kompetens, projektlösningar och managed services. I takt med att behovet av IT-kompetens ökar, bistår vi våra kunder att utveckla sin IT-infrastruktur, applikationer, molntjänster och cybersäkerhet. Genom Experis Academy utbildar vi människor både i relevanta tekniska färdigheter och övriga avgörande "mjuka" förmågor. Vi får såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns över hela Sverige och är tilsammans med Manpower, Jefferson Wells och Talent Solutions en del av ManpowerGroup-koncernen. Läs mer på: www.experis.se

Liknande jobb

Liknande jobb