Ledigt jobb som Automation/IT-utvecklare i Malmö

Rekryterare
Experis
Plats
Malmö
Annonserat
den 2 september 2021
Stängs
den 16 september 2021
Ref:
e4d56400-15d3-414b-bed6-54de25a324f4
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Just nu söker vi på Experis dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i finansbranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan! Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader, men chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Att jobba som Automation/IT-utvecklare för Experis

Den här tjänsten innebär att du kommer att tillbringa dina arbetsdagar ute hos vår kund. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara vanliga kontorstider. I dina arbetsuppgifter ingår att delta i projekt inom IT-området som syftar till att effektivisera inom företaget, arbeta med systemförbättringar, drift och underhåll av operativsystem och applikationer och hjälpa användare med IT-problem.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med verksamhetsutveckling, support och problemlösning. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av Windows server och Linux.

Vi söker dig som
* har relevant arbetslivserfarenhet inom IT
* har goda IT-kunskaper
* har ett genuint teknikintresse
* har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
* tidigare erfarenhet av Linux och Windows

Det är meriterande om du
* har branscherfarenhet
* samt erfarenhet av vRealize Automation, vRealize Orchestration, Kubernetes och Tanzu, iaC och Ansible

Erbjudande

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Experis men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta Felicia Ahlin via e-post: felicia.ahlin@se.experis.com. Sök tjänsten idag, intervjuer hålls löpande!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Experis

Experis är världsledande inom IT-kompetens, projektlösningar och managed services. I takt med att behovet av IT-kompetens ökar, bistår vi våra kunder att utveckla sin IT-infrastruktur, applikationer, molntjänster och cybersäkerhet. Genom Experis Academy utbildar vi människor både i relevanta tekniska färdigheter och övriga avgörande "mjuka" förmågor. Vi får såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns över hela Sverige och är tilsammans med Manpower, Jefferson Wells och Talent Solutions en del av ManpowerGroup-koncernen. Läs mer på: www.experis.se

Liknande jobb

Liknande jobb