Experis söker teknisk förvaltare till Region Östergötland

Rekryterare
Experis
Plats
Linköping
Annonserat
den 2 september 2021
Stängs
den 15 september 2021
Ref:
2751ad22-597f-4a9e-8eeb-701979b4526e
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Har du erfarenhet av teknisk förvaltning, trivs med att ta ansvar och är ute efter nästa utmaning? Just nu söker vi på Experis fyra tekniska förvaltare till vår kund Region Östergötland. Låter det som något för dig? Läs mer om jobbet nedan och välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning
Du kommer att bli anställd hos oss på Experis och jobba ute hos vår kund. Detta är ett konsultuppdrag i fyra månader med chans till förlängning.

Du kommer att:
 • Vidmakthålla och vidareutveckla medicintekniska IT-system och tekniska plattformar samt säkerställa fullgod dokumentation (tex handhavandedokumentation och systemdokumentation)
 • Säkerställa konfiguration av regionens medicintekniska IT-system och tekniska plattformar.
 • Säkerställa implementation, övervakning, felsökning och rättning av medicintekniska IT-system och tekniska plattformar
 • Säkerställa uppgraderingar av medicintekniska IT-system och tekniska plattformar. Säkerställa uppföljning och rapportering av medicintekniska IT-system och tekniska plattformar
 • I god tid inför en förändring föra en dialog med berörda intressenter.
 • Säkerställa dokumentation av ärenden gällande tex förändringar och incidenter i befintligt stödsystem
 • Vid behov hantera och bistå i supportärenden
 • Aktivt verka för förbättring av medicintekniska IT-system, tekniska plattformar och arbetssätt
 • Tillse att arbetet med medicintekniska IT-system och tekniska plattformar följer handhavandedokument och rutiner

Vi söker dig som har:
 • Hög kompetens inom området
 • Arbetat minst 4 år inom området

Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Det är meriterande om du har erfarenhet av:
 • Att dokumentera utveckling och vidmakthållande av IT-system
 • Att konfigurera IT-system och tekniska plattformar
 • Vårdrelaterade IT-system Erfarenhet av implementation, övervakning, felsökning och rättning av IT-system och tekniska plattformar
 • Att arbeta med supportärenden

Du som söker trivs med att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vi tror att du som söker tar ansvar, kan leda en mindre grupp och är en förebild för dina kollegor.

Om Experis
Experis är ett ledande konsult- och rekryteringsbolag inom IT. Som konsult hos oss på Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT som matchar din talang och kompetens.

På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Du har en dedikerad konsultchef som ger dig stöttning och alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Att vara konsult hos oss är en chans att utöka ditt nätverk, arbeta med spännande arbetsuppgifter och få många nya trevliga och kompetenta kollegor.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ansökan

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Ellinor Hök via mail, ellinor.hok@se.experis.com.

Ta nästa steg i din karriär med Experis Career Accelerator?
Ta reda på hur du kan höja din kompetens för att nå drömjobbet. När du ansöker till en tjänst hos Experis får du tillgång till vår Career Accelerator som erbjuder kostnadsfria digitala kurser baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner. Testa din profil och se vad som krävs för att nå dina mål. Läs mer om Experis Career Accelerator .

Liknande jobb

Liknande jobb