Utvecklare till BoMill i Malmö

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Skåne län, Malmö
Lön
Fast lön
Annonserat
den 2 september 2021
Stängs
den 17 september 2021
Ref:
378E6A51-5583-4851-92EB-616880D9DABE
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du i en roll som utvecklare jobba med en unik patenterad teknik för att individuellt analysera och sortera kärnor i spannmål?

På BoMill AB har vi utvecklat och marknadsför en unik patenterad teknik för att individuellt analysera och sortera varje enskild kärna i spannmål baserat på dess inre egenskaper. Vår teknik möjliggör att varje kärna kan användas till det ändamål den är bäst lämpad för. Vår befintliga utrustning kan sortera upp till 25000 kärnor per sekund och dela upp dem i olika fraktioner. För att vidareutveckla denna teknik, multiplicera befintlig kapacitet och stärka vårt passionerade och duktiga team letar vi nu efter en Mjukvaruutvecklare.
Vill du vara en del av en spännande resa och hjälpa till att bygga och förbereda vårt företag för framtida framgång och tillväxt som just har börjat? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På BoMill har vi många bra idéer som har möjlighet att implementeras i våra framtida produkter. Tillsammans samarbetar vi med partners över hela världen för att lösa deras spannmålsproblem eller skapa nya affärsmöjligheter. Du kommer att ingå i ett team av fantastiska kollegor som drivs av innovation och av att lösaviktiga och faktiska problem.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att vara en viktig del av vårt utvecklingsteam. Vi utvecklar hårdvaran och programvaran som används i våra produkter och teamet är involverat från början till slut i denna process.Du är delaktig hela vägen från tidigt konceptarbete till det att vi har en färdig produkt redo att säljas över hela världen. Eftersom vi är ett mindre företag kommer dina tankar och idéer att påverka hela maskinen, från hårdvara och mekanisk design till vilka funktioner som kommer att implementeras. Vi innehar olika kompetenser inom mekanik, elektronik, industriell design och produktionsteknologi för att nämna några. Inom teamet har vi också ansvar för mjukvaruplattformen och ser till att källkoden underhålls och uppdaterassamt att ny funktionalitet läggs till vid behov.
Vi hjälper varandra och delar vår kunskap för att nå vårt gemensamma mål, att släppa produkter och programvara i rätt tid med rätt kvalitet och med kunden i fokus.

Ansvaret för rollen inkluderar:
 • Utveckla mjukvaruprogramvara för 32-bitars AVR-mikrokontroller.
 • Utveckla programvara i C under Linux.
 • Vidareutveckling av nya konkurrenskraftiga funktioner till våra befintliga produkter.
 • Felsökning och problemlösning, både internt och på våra kunders anläggningar.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Teamet består av maskin- och mjukvaruutvecklare, servicetekniker, mekanisk designer och laboratorietekniker. Vi arbetar med detta som ett team i tätt samarbete med vårt kommersiella team och företagsledningen vilket också är nyckeln för att lyckas.

Utveckling sker främst i C, och vi använder Git för versionskontroll. Eftersom BoMill är ett bolag i tillväxt kommer du att ha ett stort ansvar men också en stor inverkan på den framtida mjukvaruutvecklingen.
Du rapporterar till CTO.

VEM ÄR DU?

För att trivas hos oss ser vi att du är en person som tycker om att arbeta i team och vara delaktig i alla delar av utvecklingsprocessen. Vi är bra på att tillvarata varandras kunskaper och vi ser framemot att ta in en ny spelare i laget som vill vara med att bidra till vår produkt och företagets framtida utveckling.

Du har:

 • Erfarenhet inom C-programmering
 • Erfarenhet av Linux
 • Ingenjörsexamen i datalogi, elektroteknik, fysik eller motsvarande

Meriterande:
 • Intresse för programvarudesign och arkitektur
 • Intresse av att bygga programvara för frontend
 • Erfarenhet av att arbeta med Git
 • Erfarenhet av testautomation
 • Ett intresse som täcker hela produktcykeln, allt från produktdefinition, implementering av funktioner till färdig produkt.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Liknande jobb

Liknande jobb