CGI

Testare

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 3 september 2021
Stängs
den 2 november 2021
Ref:
J0821-2922
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en erfaren mjukvarutestare som vill få möjligheten att förändra och förbättra samhället vi lever i? Vi söker nu en mjukvarutestare till HRM Public som vill göra skillnad och utvecklas, tillsammans med kollegor, för att få ut det bästa av sin potential.

HRM Public utvecklar produkten Heroma, som vi med stolthet benämner "Hela välfärdens personalsystem". Eftersom vårt system används av många kommuner, landsting och myndigheter får du möjlighet att bidra till ett mer effektivt arbetssätt för den offentliga verksamheten. Vi utvecklar ständigt nya funktioner och tjänster som ger stora besparingar för våra kunder. Här får du möjlighet att vara med och förändra på riktigt och du får känna att just ditt arbete har stor betydelse.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att bli en del av ett scrum-team, där du, tillsammans med övriga teamet, säkerställer kvaliteten på teamets leverans. Du är med hela vägen, från krav till dokumentation. Du granskar krav, du skriver, med utgångspunkt i acceptanskriterier i user stories, testfall. Du utför manuella tester av olika slag, exempelvis funktionstester och regressionstester och dokumenterar varje fel på ett tydligt och strukturerat sätt. Under hela processen ser du till att teamet har kvalitet i fokus, att frågor om risk lyfts och att testbarheten inte glöms bort. Som testare skriver du även manualer och är ibland den som visar ny funktionalitet på demo, både internt i teamet och utanför teamet.

Tjänsten är i vårt plattformsteam. Detta är ett tekniknära team med ansvar för flera produktövergripande funktioner och komponenter. Andra team i organisationen använder flera av dessa komponenter inom deras respektive verksamhetsområde. Detta innebär att kommunikation och koordination är väldigt viktigt för att säkra kvalitén i gjord utveckling. I rollen som mjukvarutestare i teamet kommer du att, förutom att ansvara för testning inom teamet, även ansvara för att koordinera testningen mellan ditt och andra team så att inget faller mellan stolarna.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du gillar att vara med redan tidigt i processen och få en helhetsbild genom att förstå flöden och processer, samtidigt som du är noggrann och uppmärksam. Du tänker ofta utanför boxen och testar mer än det som står i kraven. Du är inte rädd för att ifrågasätta när du upplever att lösningen inte når hela vägen. Du har en god samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera med andra.

Rollen kräver att du talar och skriver svenska flytande samt engelska på professionell nivå, då teamet är internationellt.

Du har minst tre års erfarenhet av
• Mjukvarutestning inom produktutveckling
• Testfallsskrivning

Vi blir extra glada om du, dessutom har erfarenhet av:
• Azure DevOps
• Testautomation
• Agila processer

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
Heroma-organisationen är lite av ett företag i företaget, här får du den familjära känslan i ett mindre företag, samtidigt som du kan ta del av den trygghet och de möjligheter som det innebär att arbeta på ett stort företag.

Mer information om våra förmåner:

• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra medarbetare anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Rekryteringsprocessen kommer att drivas digitalt, med intervjuer via Microsoft Teams. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det. Notera: detta är inte en tjänst som konsult. För mer information, vänligen kontakta Johanna Fihnn, utvecklingschef, 076-037 58 21, johanna.fihnn@cgi.com

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb