Second line supporttekniker sökes till Experis i Göteborg

Plats
Göteborg
Annonserat
den 3 september 2021
Stängs
den 7 oktober 2021
Ref:
50e0f9a6-b8ca-40ff-9ac3-9c90ae30aa09
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Experis växer och söker ständigt nya duktiga IT-konsulter till teamet. Vi söker just nu 2nd line supporttekniker till Göteborg. Har du några års erfarenhet av att jobba som 2nd line och söker nästa steg i karriären? Sök dig till oss!

Hur ser arbetet ut?

I rollen som 2nd line supporttekniker jobbar du på företagets 2 nd line-gruppering och hanterar ärenden som är av mer kvalificerad karaktär och som har eskalerats via 1st line. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta supportering och felsökningar - både av övergripande och djupgående karaktär. Du kommer även att arbeta med bland annat administration av Active Directory samt övervakning av nätverk och printers. Du kommer hjälpa verksamheten med kundspecifika applikationer samt standardapplikationer som exempelvis Microsoft Office 365 och Windows server.

Mer information om rollen och specifikt företag ges vid en intervju.

Vem är du?

Vi söker dig som trivs i en roll där du kan kombinera din tekniska kunskap med att vara serviceminded och hjälpa kunden utifrån dess behov. Du ska trivas med att jobba i en föränderlig miljö. Som person är du en teamspelade samtidigt som du trivs att jobba självständigt. Viktigast av allt är att du har ett brinnande intresse av att lösa klienters / kunders IT-problem genom teknisk support och problemlösning!

För rollen som Second Line supporttekniker ser vi att du har:
  • Några års erfarenhet av att arbeta med teknisk support i Second line / BackOfficefunktioner
  • Vana av ärendehanteringssystem
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska - både i tal och skrift.
  • Goda kunskaper inom Active Directory, Windows server, Citrix, TCP/IP, O365, Azure, VMware, PowerShell och Sharepoint

Vad kan vi erbjuda dig?

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper ute på spännande uppdrag. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla. Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Ta nästa steg i din karriär med Experis Career Accelerator?
Ta reda på hur du kan höja din kompetens för att nå drömjobbet. När du ansöker till en tjänst hos Experis får du tillgång till vår Career Accelerator som erbjuder kostnadsfria digitala kurser baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner. Testa din profil och se vad som krävs för att nå dina mål. Läs mer om Experis Career Accelerator .

Frågor?

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken till höger. Urval sker löpande så ett tips är att skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila vår kandidatspecialist, Lovisa Åsgården på lovisa.asgarden@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb