CGI

Förändringsledare, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 2 januari 2022
Stängs
den 3 mars 2022
Ref:
J0921-0298
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker erfarna Förändringsledare till CGI och vår Business Consulting-verksamhet!

CGI Business Consulting hjälper branschledande bolag i den privata sektorn och offentliga verksamheter att maximera verksamhetsnytta, effektivisera och nå konkurrensfördelar. Vi fokuserar på att ständigt ligga i framkant kompetensmässigt för att kunna stötta organisationer i den förändring som digitalisering och snabb teknologiutveckling innebär. Genom att skapa tydlighet underlättar vi för våra kunder att hantera löpande utveckling av verksamheten i en allt mer komplex värld.
Du kan läsa mer om vår Business Consulting-verksamhet här: https://www.cgi.com/se/sv/karriar/business-consulting

Framtida arbetsuppgifter
Som konsult hos oss kommer du att ha rollen som Förändringsledare ute hos våra kunder i projekt.
Du kommer att tillhöra ett team med Business Consultants och du kommer fokusera på att hjälpa våra kunder att planera och förstärka förändringsresan samt stötta i kundens ledarskap.
Det handlar om att sätta en plan för vad som behövs för att skapa hållbara, långsiktiga förändringar i beteende och arbetssätt och arbeta både med projekt - och förändringsledning.
Du kommer att vara en viktig del i att utveckla CGI:s erbjudande inom förändringsledning till våra kunder och att driva affärsmöjligheter. Vidare kommer du även vara en nyckelspelare i att coacha kollegor inom området och vi ser att du drivs av att bygga teamet framåt! Att ha roligt på jobbet är en självklarhet för oss och du välkomnas till en öppen kultur med högt i tak.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
För att lyckas i rollen som Förändringsledare ser vi att du har arbetat som konsult i flera år och har haft rollen som förändringsledare alternativt projektledare i flera projekt. Alternativt har du arbetat som förändringsledare i en linje-verksamhet. Det är starkt meriterande om du är certifierad inom förändringsledning, exempelvis PROSCI.
Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att utveckla affärer tillsammans med kund. Du är flytande i svenska och engelska och är duktig på att kommunicera i tal och skrift.

Vi söker dig som har erfarenhet från/inom:
• Både privat och offentlig sektor
• Uppdrag med nära anknytning till högre ledningsgrupper
• Det är meriterande om du tidigare drivit stora transformationer

Du kan coacha, leda och utveckla dina kollegor inom kompetensområdet och du agerar som en ledare internt där du hellre ser dig själv som ledare än expert och du gillar att bygga team.

Som person är Du drivande, nyfiken och ödmjuk och du vill vara en del av ett härligt team som tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet!

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan i dag.
Om det är något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till annika.pettersson@cgi.com.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb