It-specialist Endpoint Management

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm, Malmö
Annonserat
den 8 april 2021
Stängs
den 2 december 2021
Ref:
147946
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Managed Services (AMS) dig som vill jobba som it-specialist med fokus på "Endpoint Management" inom Ateas nationella tjänsteleverans till kunder. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Som medlem av Ateas EMM-team blir du drivande i allt från nyuppsättningar till 2nd-line och 3rd-linesupport av funktioner i systemen ut mot kund. Tjänsten har behov av en bred förståelse inom klienthantering och infrastruktur och man förväntas ta egna initiativ och driva både tjänsten och kunden framåt.

Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder. Du kommer att få en gedigen introduktion till rollen och arbetssättet med en fadder som jobbar inom teamet. Du kommer successivt tilldelas mer komplexa uppgifter som du förväntas kunna driva på egen hand, men med stöttning där du behöver.

Vad söker vi hos dig

Som person känner du troligtvis igen dig på följande personliga kompetenser och egenskaper:

Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i tjänsten som it-specialist skall du ha dokumenterad kunskap och erfarenhet inom ett eller flera av följande områden:
  • IBM MaaS360
  • MobileIron
  • Workspace ONE
  • Microsoft Intune
  • Samsung KME
  • Apple ABM/ASM

Det är ett krav att du är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Det är meriterande om du har;
  • Vana att arbeta med både nyetableringar i projekt samt drift av befintliga leveranser.
  • Tidigare erfarenhet av ITIL.
  • Certifieringar inom området. Atea kommer fortlöpande att uppmuntra vidare certifieringar och utbildningar då din kompetens är viktig för oss.


Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sven Uhlán, funktionschef och leveransområdesansvarig, via sven.uhlan@atea.se alternativt telefonnummer 072-442 00 70. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss påAtea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekrytering- och bemanningsföretag

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb