Lösningsarkitekt inom cloud

Rekryterare
Atea
Plats
Kalmar, Karlskrona
Annonserat
den 1 april 2021
Stängs
den 3 oktober 2021
Ref:
147936
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi växer i Kalmar / Karlskrona och just nu söker vi lösningsarkitekt / senior specialist inom Cloud. Antingen jobbar du redan idag i liknande roll, alternativt har du kunskaperna som vi söker och känner dig redo för att göra ett karriärkliv till en specialistroll inom Cloud. Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Brinner du för molnlösningar och vill ha möjlighet att bidra i flera verksamheter? Tveka då inte att skicka in din ansökan.

Som konsult kommer du att arbeta ute hos våra kunder eller på distans, beroende på vad som passar uppdraget bäst. Uppdragens längd, omfattning och komplexitet varierar. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Du kommer att arbeta tillsammans med vårt härliga lag på Atea Kalmar/Karlskronas konsultavdelning. Rollen innebär arbete mot både större och mindre kunder inom både offentlig och privat sektor. Du kommer att ha ett stort ansvar som rådgivare kring kundens it-miljöer och kommer vara involverad i hela kedjan från säljstöd, analys, design och implementation till support. Hos oss erbjuds du en utmanande och utvecklande roll där vi utgår från dig och dina styrkor.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss.Vi ser att du är ansvarstagande och själv kan strukturera upp angreppssätt för att lösa problem. Du är motiverad och jobbfokuserad, samt söker ständigt nya utmaningar och utvecklingsmöjligheter. Du har en förmåga att förstå olika verksamheter och deras behov, samt att du med lätthet kan föra en dialog med våra uppdragsgivare som skapar värde och nytta. Du är med andra ord bra på att skapa långsiktiga kundrelationer genom förtroende och förmågan att se till kundens behov.

För att lyckas i tjänsten som lösningsarkitekt inom cloud bör du ha följande kompetens:
• Goda kunskaper i daglig drift och administration av Azure platform
• Goda kunskaper i att förflytta miljöer från onprem till Azure
• Goda kunskaper att planera realiseringen av it-lösningar utifrån verksamhetens behov och existerande it-tjänster i organisationer
• Du läser och skriver svenska och engelska flytande
• B-körkort är önskvärt

Det är meriterande med Azure certfieringar såsom:
• AZ-104 (AZ-103
• AZ-303 (AZ-301)
• AZ-304 (Az-302)
• AZ-500 eller föregångare

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Therese Hultgren, konsultchef Kalmar, via therese.hultgren@atea.se eller Caroline Elmqvist Olsson, konsultchef Karlskrona, via caroline.elmqvist-olsson@atea.se. Under semesterperioden läser vi mejlen sporadisk men vi återkopplar till dig så snart vi har möjlighet.Aansökan behandlas först i augusti på grund av semester.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb