Lösningsarkitekt inom nätverk, kommunikation och cybersäkerhet till Atea i Örnsköldsvik

Rekryterare
Atea
Plats
Örnsköldsvik
Annonserat
den 6 maj 2021
Stängs
den 3 oktober 2021
Ref:
148006
Kategori
It-arkitekt, Nätverk
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Brinner du för att vara med och bygga lösningar inom nätverk och kommunikation i kombination med cybersäkerhet för att möta morgondagens krav? Sätter du laget för jaget och tar ett personligt ansvar? Då är Atea Örnsköldsvik rätt plats för dig. Med din passion för våra kunders behov kring tekniken och strategin samt kopplingen till molnet skapar du tillsammans med dina kollegor, kunder och leverantörer The Place to be - stället där alla vill vara.

Vi söker just nu dig som vill vara med och bygga Sverige med it med fokus nät/kom och cybersäkheret. Du kommer att arbeta med våra kunder i Örnsköldsvik och Atea Region Norr. Vi erbjuder dig en arbetsplats där vi värderar professionell passion och hjälper dig att utvecklas inom det område du vill briljera inom.

Din roll i laget

I rollen som lösningsarkitekt på Atea förväntas du hjälpa kunder i införsäljningsfasen till implementeringsfasen, du kommer bland annat bryta ner övergripande mål till teknisk lösning. Hos oss erbjuds du en utvecklande och fri roll där varje dag innebär nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kunder.

För att lyckas i rollen tror vi att du har flera års erfarenhet från it-branschen. Du har breda och goda kunskaper kring framtida teknologier och kan agera som kunskapspartner gällande kundens it-miljö. Arbetet varieras med självständiga mindre projekt blandat med teamprojekt när det handlar om mer omfattande förändringar i kundens miljö. Våra kunder har både onprem-miljöer men också hybrida miljöer som samexisterar i en molnlevernas. För att lyckas i rollen som lösningsarkitekt behöver du vara nyfiken och vilja utvecklas mot den hybrida leveransen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

• Ta fram tekniska lösningar baserat på kundens verksamhetsbehov

• Specialist inom området cybersäkerhet

• Specialist på några eller någon av våra främsta partners, HP, Cisco mfl

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Din samarbetsförmåga är god genom att du är lyhörd och kommunikativ. Du planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet.

För att lyckas i tjänsten som lösningsarkitekt bör du ha följande kompetens:

• Fleraårs erfarenhet inom it-branschen

• Intresse för verksamhet hos företag och organisationer

• Bred it-kunskap och teknikintresse

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea är du välkommen att kontakta Per-Anders Bjuggstam, Platschef Örnsköldsvik via per-anders.bjuggstam@atea.seeller på 070-286 30 40. Du kan även kontakta Patrik Forsberg, Konsultchef på 0660-86090. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb