Kundansvarig säljare till Atea i Borås

Rekryterare
Atea
Plats
Borås, Göteborg
Annonserat
den 3 september 2021
Stängs
den 3 oktober 2021
Ref:
148184
Kategori
Försäljning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av Ateas landslag? Just nu söker vi på Atea Region Väst dig som vill jobba som kundansvarig säljare inom B2B. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

På Atea får jag jobba fritt, kreativt och utvecklande med att utmana mina kunder och deras it-miljö. Atea ligger i framkant inom digitalisering och det är inspirerande att jobba i landslaget i informationsteknologi" - Magnus, Kundansvarig säljare på Atea.

Din roll i laget

Som kundansvarig säljare kommer du ingå i säljteamet private. Tillsammans arbetar vi för att skapa mervärde och kundnytta i våra kunders verksamheter med hjälp av it. I rollen som kundansvarig säljare kommer du att arbeta med försäljning av Ateas produkter och tjänster inom Göteborg/Borås. En viktig del av rollen är att bygga goda relationer och skapa förtroende hos dina kunder och samarbetspartners.

För att kunna erbjuda kunderna de bästa lösningarna för just deras verksamhet är det viktigt att förstå varje enskild verksamhet. Du kommer att kontinuerligt jobba med att utmana och utveckla kundens it-miljö för att skapa mervärde och kundnytta. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med kollegor och kunder.

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som kundansvarig säljare är:

• Försäljning av Ateas produkter och tjänster

• Skapa goda relationer och förtroende med dina kunder och samarbetspartners

• Utveckla, utmana och förädla kundernas it-miljöer

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Som person känner du troligtvis igen dig på följande erfarenhet och personliga kompetenser:

Du är affärsmässig, självständig, utåtriktad och har en förmåga att få med dig både kunden och den interna organisationen. Du har en passion för affärsmannaskap och förmåga att identifiera affärsmöjligheter genom att förstå kundernas behov. Att inge förtroende är viktigt likväl som att kunna hantera förhandlingar kring affärsmässiga villkor. Vidare har du förmåga att inspirera, både ditt kundteam och kunden.

Andra viktiga egenskaper är förmågan att skapa struktur för att kunna driva affärsmöjligheter från början till slut och samtidigt koordinera andras arbeten för att säkerställa ett högkvalitativt slutresultat. Du bör ha övergripande förståelse för verksamhet, finanser, produkter/tjänster, marknaden och de behov/utmaningar som kunden har. Vi ser gärna att du har minst 5 års total säljerfarenhet, gärna inom IT.

Som person är du också strukturerad och driver arbete såväl enskilt som i grupp. Du tycker om att arbeta utifrån uppsatta budgetmål och har ett resultatinriktat synsätt med fokus på affärer. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du bli en del av landslaget?

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Niclas Hedlund, Platschef via niclas.hedlund@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb