Leveranschef IT - Customer Services inom Atea Digital Services

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm
Annonserat
den 3 september 2021
Stängs
den 3 oktober 2021
Ref:
148182
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Atea Digital Services är Ateas nordiska IT-organisation med ca 200 medarbetare över hela koncernen med uppdraget att möjliggöra Ateas egen digitaliseringsresa. Rollen är en chefsbefattning inom Atea Digital Services med ett helhetsansvar för applikationer och IT-tjänster inom Ateas kundnära verksamhetsområden, till exempel sälj- och produktleverans. Du rapporterar till CIO Sverige och ingår i ledningsgruppen för Atea Digital Services Sverige.

Tillsammans med ditt team hanterar och utvecklar du digitala verktyg och tjänster till att skapa värde för Ateas verksamhet och kunder. Du har ett nära samarbete med verksamheten genom nyckelfunktioner både inom och utanför företaget. Du arbetar för att bidra till Ateas strategiska mål och genom digitala värdeskapande tjänster skapa maximal nytta för ditt område. Ditt team kommer att bestå av både interna och externa utvecklare och IT-specialister och du kommer att samarbeta med kollegor i Norden och Baltikum. Dessutom kommer rollen att ingå i ett nätverk tillsammans med andra leveranschefer inom koncernen.

Tjänsten innebär följande:
  • Leda ett team för att leverera IT-tjänster enligt affärskrav
  • Arbeta strategiskt med intressenter, produktägare, projektledare och andra nyckelpersoner
  • Säkerställa leverans mot överenskomna krav och skapa affärsnytta
  • Ansvara för underhåll av interna stödsystem inom tjänsteområdet
  • Arbeta med ständiga förbättringar


Vi söker!

Vi söker en ledare med god förmåga att arbeta självständigt och med stort intresse och engagemang för att leda sitt team mot uppsatta mål. Du har gedigen erfarenhet och förståelse för teknik och har en tydlig vision om vad IT kan skapa för värde i ett företags olika arbetsprocesser. Du är en stark kommunikatör med god presentationsförmåga på såväl svenska som engelska.

För att lyckas i rollen ser vi att du har följande erfarenhet och personliga egenskaper:
  • Relevant utbildning på magister- eller kandidatnivå
  • Erfarenhet av ledande befattning
  • Erfarenhet av processhantering och ITIL-ramverket
  • Meriterade med erfarenhet från Microsofts Dynamics365-plattform
  • Hög förståelse för affärsmodeller och verksamhetsbehov

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på ADS inom Atea är du välkommen att kontakta Peter Brändström, CIO & Head of ADS Sverige, via peter.brandstrom@atea.se. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss påAtea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb