Experis söker service desk till Stockholm

Plats
Stockholm
Annonserat
den 6 september 2021
Stängs
den 9 oktober 2021
Ref:
6dad1e50-2bd7-4d7b-800f-f30a36fe99ad
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Experis söker supporttekniker till kund i finansbranschen

Ort: Stockholm
Start: Omgående
Omfattning: 100 %

Är du en noggrann och systematisk person som är redo att testa på jobbet som konsult? Trivs du i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta stort eget ansvar? Då har vi på Experis helt rätt utmaning för dig!

Arbetsbeskrivning

I den här rollen kommer du att arbeta med IT-support och tekniska ärenden. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att hantera IT-relaterade problem som kan uppstå hos användare, administrera konton och behörigheter till olika system och ge teknisk support över mejl och telefon. Du kommer att arbeta på ett stort, internationellt företag i Stockholm som är verksamt inom finansbranschen.

Din profil

Vi söker dig som är i början av din IT-karriär och har minst ett års erfarenhet inom IT-support och service desk. Du har en passion för att ge god service och är mycket noggrann i ditt sätt att arbeta. Du trivs bra med att jobba i team och arbeta mot gemensamma mål och du delar gärna med dig av dina kunskaper. Du talar och skriver obehindrat på svenska.

Att vara konsult hos Experis

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ta nästa steg i din karriär med Experis Career Accelerator?

Ta reda på hur du kan höja din kompetens för att nå drömjobbet. När du ansöker till en tjänst hos Experis får du tillgång till vår Career Accelerator som erbjuder kostnadsfria digitala kurser baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner. Testa din profil och se vad som krävs för att nå dina mål. Läs mer om Experis Career Accelerator .

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Philip Erlandsson på Philip.erlandsson@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb