Polismyndigheten

Webbutvecklare Episerver och C#

Rekryterare
Polismyndigheten
Plats
Stockholms län
Annonserat
den 6 september 2021
Stängs
den 29 september 2021
Ref:
C62280/2021
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Arbetsplatsbeskrivning

På polisens IT-avdelning jobbar idag cirka 950 civilanställda. Mycket av arbetet sker i nära samarbete med poliserna eller med andra delar av verksamheten. Som webbutvecklare hos oss får du god inblick i polisens verksamhet och är med och gör skillnad för hela samhället. Det digitala mötet med medborgarna är en viktig fråga för myndigheten och vi har många spännande tjänster på gång. Därför behöver vi dig!

Gruppen Polisens webbplatser ansvarar bland annat för utveckling och förvaltning av polisens alla publika webbplatser, bland annat polisen.se med en målgrupp på 10 miljoner medborgare, och vårt intranät som betjänar Polismyndighetens cirka 34 000 medarbetare. Våra webbplatser har mycket trafik och det ställs stora krav på tillgänglighet och att leverera en bra användarupplevelse.

Arbetsbeskrivning

Vi står inför en spännande och händelserik tid med mycket utveckling. Som webbutvecklare hos oss kommer du ingå i ett tvärfunktionellt SCRUM team som tillsammans arbetar med att utveckla, kravställa, designa, testa och förvalta våra webbsystem. Vi arbetar även med de appar som poliser använder samt bidrar till olika e-tjänster till medborgare som finns på polisen.se.

Teamet arbetar testdrivet och levererar kontinuerligt enligt continuous deployment. Vi arbetar i Episerver och .NET i C#, och integrerar mot andra system i Polismyndigheten.
VI har stort fokus på att utveckla våra arbetsformer och verktyg i arbetet, och arbetar enligt agila principer. Vi samarbetar tätt inom gruppen och mot omgivande delar av organisationen, för att leverera snygga, högkvalitativa lösningar. Du kommer få engagerade kollegor och en miljö som främjar lärande och utveckling. Under våra återkommande innovations- och kompetensutvecklingsdagar får du även möjligheten att undersöka hur nya tekniker kan hjälpa oss att leverera ännu bättre tjänster.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har aktuell erfarenhet som utvecklare i Episerver, .NET och C#. Du har arbetat några år som utvecklare och är självgående i ditt arbete. Du har även god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Meriterande
Det är meriterande om du har en eller flera av dessa:
  • erfarenhet av JavaScript, ramverk som Angular, eller liknande
  • erfarenhet av arbete med CSS
  • erfarenhet av agil metodik, exempelvis Scrum, Lean eller Kanban
  • erfarenheter av att utveckla integrationer mot olika typer av omgivande system, exempelvis verksamhetssystem, Elastic Search eller liknande
  • eftergymnasial utbildning inom IT, data, datavetenskap, systemvetenskap eller annan motsvarande relevant IT-inriktad utbildning mot programmering
  • starkt intresse, eller erfarenhet, av att utveckla enligt WCAG (tillgänglighet på webben)


Personliga egenskaper
Vi söker dig med personlig drivkraft som är intresserad av att utvecklas inom rollen som systemutvecklare. Du ska vara engagerad, pålitlig och ha ett serviceinriktat förhållningssätt till verksamhet, kollegor och chefer. Du har god samarbetsförmåga, är noggrann och ser till helheten. Att du är nyfiken och intresserad av att följa utvecklingen inom ditt kompetensområde är viktigt för oss. Att leverera med kvalitet är för dig en självklarhet.
Vi kommer att lägga mycket stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet då arbetet innebär många kontakter inom myndigheten.

Välkommen med din ansökan!!

Kontaktpersoner

Zandra Alenklev Gruppchef zandra.alenklev@polisen.se

Övrig information

Placeringsort: Stockholm

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 27 september 2021. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens webbplats.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att kontakta ansvarig HR-konsult Lilian Westin på 072-242 62 27.

Om du fortsätter din ansökan digitalt kommer din ansökan hanteras via Polisens rekryteringsstöd Visma recruit.

Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.

En anställning hos Polismyndigheten kan komma att inledas med en provanställning om sex månader.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på https://polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Liknande jobb

Liknande jobb