CGI

Director Consulting Services

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 7 september 2021
Stängs
den 19 oktober 2021
Ref:
J0821-1873
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Rollen som Director Consulting Services innebär ett operativt och strategiskt ansvar för att växa och utveckla vår affär lokalt samt att bidra till enhetens utveckling. Utvecklingen sker i samarbete med teamet av fantastiska konsulter samt våra nationella och internationella Practices. Vi ser att du som Director Consulting Services själv bidrar i våra mest komplexa uppdrag.

Dina framtida arbetsuppgifter
I rollen som Director Consulting Services (DCS) kommer du att fokusera på flera viktiga perspektiv av vår verksamhet.

• Aktivt driva affärsutveckling, delta i kundteamsarbete och skapa nya affärsmöjligheter för CGI på utvalda kunder.
• Personalansvar för ett konsultteam
• Vara väl insatt i CGIs ramverk, med målet att ha kontroll på våra administrativa rutiner och den ekonomiska uppföljningen av enhetens resultat per medlem/projekt/leverans.
• Vara en drivande profil i ledningsgruppen för enheten och bidra till vår långsiktiga utveckling.

Vi söker dig som brinner för ledarskap och som uppskattar ett omväxlande arbete med mycket dialoger både internt och externt. Ditt primära uppdrag kommer att vara som konsultchef för ett team där teamutveckling och rekrytering är centralt. Du kommer även ansvara för försäljning av konsulttjänster samt nyttja hela CGI-portföljen utav produkter och tjänster.

Du kommer att vara placerad i Göteborg. Resor nationellt kan förekomma då läget i vår omvärld tillåter det.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik i denna roll
• Du har en förmåga att få saker att hända, att definiera och realisera strategiska planer samt bidra med din kunskap till både kunder och till kollegor.
• Du har tidigare erfarenhet från ledarskap samt den personliga ambitionen att stödja / driva affärsutvecklingsaktiviteter
• Relevant högskoleutbildning
• Svenska samt engelska, flytande i tal och skrift.

DCS-rollen erbjuder en vardag som består av många olika typer av arbetsuppgifter. Att kunna hantera många parallella frågor och aktiviteter är en viktig egenskap för att lyckas i denna roll. Du är en lagspelare som gillar utmaningar och leder med empati och mod. För oss är kulturen viktig och vi är stolta över vår sammanhållning och gemenskap. Att kunna visa på tidigare erfarenheter av liknande roller med stort fokus på utveckling och proaktivitet är ett grundkrav.

Vill du veta mer?
Vill du jobba tillsammans med oss?
Vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till martin.lundqvist@cgi.com

Ansök till tjänsten senast: 2021-10-29.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb