Onsitetekniker till kund i Linköping

Rekryterare
Experis
Plats
Linköping
Annonserat
den 8 september 2021
Stängs
den 14 oktober 2021
Ref:
d36b485c-390c-427f-8d14-655252e94fbf
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Nu finns ett riktigt bra tillfälle för dig som har en passion för problemlösning, teknik och support onsite. Vill du ha ett varierat arbete på ett globalt, modernt och stort företag är det här rollen för dig. Är du även en ambitiös och hjälpsam person som drivs av möjligheten att utvecklas och att ha varierade arbetsuppgifter? Då kan jobbet som fälttekniker hos Experis vara något för dig! Det här är ett konsultuppdrag som kommer att pågå tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta onsite hos vår kund.

Arbetsuppgifter
I rollen som fälttekniker kommer du framför allt att arbeta med
  • Planering samt genomföra uppgraderingar av olika typer av system
  • Installation och underhåll av hårdvara och mjukvara
  • Felavhjälpande åtgärder
  • Reparationer och konfigurationer av klienthårdvara och klientutrustning.
  • Ansvara för inköp av hårdvara och komponenter samt se till att dessa installeras
  • Ansvarig för klientnätverkskonfiguration och anslutning

Som fälttekniker hos vår kund ansvarar du över felsökning onsite, där ärendena kan variera i svårighetsgrad. Du kommer också till viss del att arbeta med migreringar, underhåll av nätverk och serverförändringar.

Är du rätt för tjänsten?
Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för teknik och datorer, är nyfiken och flexibel. Då ärendena kan variera i omfång, svårighetsgrad och karaktär är det viktigt att du gillar att ha varierade arbetsuppgifter. Då du kommer att arbeta med att hjälpa företagets användare med tekniska lösningar och utmaningar så är det viktigt att du gillar att arbeta med människor. Tjänsten är på ett säkerhetsklassat område vilket innebär att vi kommer att göra en registerkontroll och även ha säkerhetsintervju. I övrigt söker vi dig som:
  • Erfarenhet av en liknande roll sedan tidigare.
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Kan arbeta oregelbundna tider
  • Du har körkort B


Vad kan vi erbjuda dig?
Låt Experis öppna dörrarna till ditt drömföretag. Vi samarbetar med många av Sveriges mest populära företag. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och vill stanna hos oss. Våra konsulter får en trygg anställning med allt vad det innebär i form av övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker sedan löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail men skulle du ha frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att maila jessica.hultgren@se.experis.com

Ta nästa steg i din karriär med Experis Career Accelerator?
Ta reda på hur du kan höja din kompetens för att nå drömjobbet. När du ansöker till en tjänst hos Experis får du tillgång till vår Career Accelerator som erbjuder kostnadsfria digitala kurser baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner. Testa din profil och se vad som krävs för att nå dina mål. Läs mer om Experis Career Accelerator .

Liknande jobb

Liknande jobb