Konsult Microsoft 365

Rekryterare
Atea
Plats
Uppsala
Annonserat
den 6 september 2021
Stängs
den 2 december 2021
Ref:
148189
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Uppsala dig som vill jobba som konsult med fokus på Microsoft 365. Vi ser just nu en hög efterfrågan hos våra kunder och söker därför nästa Microsoft-stjärna som vill vara med i vårt härliga gäng.Du kommer bli en del av en grupp på ca 20-tal konsulter som har djupa kunskaper inom bland annat nätverk, projektledning, BI och Microsoft. Total på kontoret hittar du ett 30-tal medarbetare som sitter i helt nya lokaler i Gränbystaden.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen som konsult på Atea ansvarar du för att hjälpa företag med Microsoft 365. Våra kunder befinner sig i olika stadier i sin Microsoft 365-resa, vissa har inte påbörjat resan, vissa har kommit långt och vissa använder alla tjänster i Microsoft 365.

Dina arbetsuppgifter

Exempel på uppgifter i rollen kan vara:
  • Att sätta dig in i och förstå kundernas verksamhet, behov och utmaningar
  • Att lösa problem och fokusera på kundnytta
  • Arbeta med allt från planering, design, implementation, migrering, utveckling till förvaltning av olika delar inom Microsoft 365

Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss.
Som konsult ser vi att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare dina processer.Du ska tycka att det är roligt att skapa kontakter och underhålla relationer. Du ska vara utåtriktad och socialt aktiv.

För att lyckas i tjänsten som konsult Microsoft 365 bör du ha följande kunskaper:
  • Erfarenhet av många av de ingående tjänsterna i Microsoft 365 såsom Office 365, Windows 10, Microsoft Intune, Azure Active Directory och Azure Information Protection
  • Erfarenhet av Microsoft Powershell och Graph

Önskvärt är erfarenhet av konsultyrket men du kan även skaffat dig erfarenhet av olika it-miljöer på annat sätt

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Läs gärna mer om våra förmåner här

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Eriksson, konsultchef, via jonas.eriksson@atea.se alternativt telefonnummer 018-65 38 20. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb