IT-tekniker sökes till spännande uppdrag i Västerås!

Plats
Västerås
Annonserat
den 8 september 2021
Stängs
den 30 september 2021
Ref:
a3824a30-6517-4695-b5e9-8ea11430191c
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Är du på jakt efter ett jobb där varje dag innehåller nya och spännande utmaningar? Då har du hittat helt rätt! Vi på Experis söker just nu dig som uppskattar variation vad gäller dagliga arbetsuppgifter. Vi har nu ett spännande uppdrag inom second line support, third line support och onsite support hos en av våra kunder för dig som är flexibel och lösningsorienterad. Låter det här som en spännande utmaning? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Ort: Västerås
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning

I den här rollen kommer du att få arbeta med second line support, third line support samt onsite support hos vår kund i Västerås. Mer specifikt innebär det att lösa olika typer av tekniska ärenden över telefon och hantera IT-relaterade problem som kan uppstå hos användare. Många av våra medarbetare anser att det bästa med att vara konsult är att få möta så många nya människor och möjligheten att få lära sig nya saker varje dag!

Din profil

Vi söker dig som:
  • Har 3-5 års erfarenhet av teknisk support.
  • Är ansvarsfull, lyhörd och kan arbeta självständigt såväl som i grupp.
  • Har en fallenhet för kundservice och är mycket lösningsorienterad.

Vi ser gärna att du även har erfarenhet av att jobba onsite i ett mindre team. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och vi tror att du brinner för att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Tveka inte att söka tjänsten även om du inte uppfyller exakt alla krav - vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Att vara konsult hos Experis

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Sandra Lindell på Sandra.Lindell@se.experis.com

Ta nästa steg i din karriär med Experis Career Accelerator?
Ta reda på hur du kan höja din kompetens för att nå drömjobbet. När du ansöker till en tjänst hos Experis får du tillgång till vår Career Accelerator som erbjuder kostnadsfria digitala kurser baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner.

Testa din profil och se vad som krävs för att nå dina mål. Läs mer om Experis Career Accelerator .

Liknande jobb

Liknande jobb