Cloud Architect / Molnarkitekt i AWS till Ecster

Rekryterare
Ada Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 8 september 2021
Stängs
den 8 oktober 2021
Ref:
FFB50F7D-7021-4444-8104-2689765A1207
Kategori
It-arkitekt
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du utveckla en ny och modern molnarkitektur i AWS? Sök då rollen som Molnarkitekt hos Fintech-bolaget Ecster i Stockholm!

Som Cloud Architect / Molnarkitekt hos oss på Ecster i Stockholm kommer du att vara med och utveckla enkla och säkra betallösningar för hundratusentals privatkunder och säljföretag i Sverige och Finland. Här kommer du erhålla ett strategiskt ansvar för vår framtida utveckling och Ecsters IT-arkitektur, vilket innebär bland annat att accelerera vår förflyttning till molndrift i AWS samt ta in nya SaaS-lösningar.

VI ERBJUDER DIG
 • Ett stort förtroende, där du uppmuntras testa nya vägar och lösningar för att ta utvecklingen framåt.
 • Stora möjligheter att påverka din roll och ditt område.
 • En organisation som sätter stort värde på att du ständigt utvecklas.
 • Möjlighet att tillsammans med erfarna och kunniga kollegor vara med på en spännande resa för att bli bäst i en innovativ och snabbrörlig bransch.
 • En öppen kultur som tagit avstamp i tanken att ju roligare man har; desto bättre blir kulturen; desto bättre blir resultatet.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS
 • En bred och övergripande roll där du har nära samarbete med utvecklingsteamen, Ecsters övriga verksamhet, samt även extern kommunikation med leverantörer.
 • Drivande i Ecsters utvecklingsskrå gällande teknikval och lösningsarkitektur
 • Ansvara för vår utveckling mot molndrift i AWS.
 • Ta fram och förvalta riktlinjer för Ecsters övergripande IT-arkitektur
 • Jobba nära tekniken och vara hands-on när det behövs.
 • Ha omvärldsbevakning för tekniker och verktyg inom ditt område.
 • Dela med dig av din kompetens samt nyttja dina kollegors kompetens och kunskaper för att ta fram de bästa lösningarna.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer ingå i ett agilt team som har övergripande ansvar för Ecsters IT-arkitektur, IT-säkerhet och utvecklingsmiljöer. Teamet agerar som stöd och bollplank till våra utvecklingsteam. Vi har kontor centralt i Stockholm och tror att framtidens arbetsform är en hybridlösning där man kombinerar det fysiska mötet med distansarbete.

MER OM DIG

Vi söker dig som har en gedigen teknisk bakgrund inom systemutveckling och som har minst några års erfarenhet av att jobba i en mer strategisk roll som Arkitekt, Tech Lead eller motsvarande. Du har stor erfarenhet av att jobba med molnarkitektur, API-integrationer och har din tyngd inom backend-utveckling. Vi ser också att du är uppdaterad inom den senaste tekniken och du får gärna ha kunskap inom IT-säkerhet, strömmande arkitektur och Data Enginering.

Som person är du prestigelös och har inga problem att jobba hands-on med kod, samtidigt som du brinner för att se helheten och ta fram långsiktiga och hållbara lösningar i en intensiv och föränderlig bransch. Du har lätt för att kommunicera både internt och externt och förstår både svenska och engelska. Vidare förespråkar du ett agilt arbetssätt och du trivs som allra bästa när du uppnår mål tillsammans med ditt team!

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb