Account Manager till Experis inom ManpowerGroup

Rekryterare
Experis
Plats
Karlskrona
Annonserat
den 9 september 2021
Stängs
den 2 december 2021
Ref:
f54eb3bc-2b96-4cfc-9208-bb5f27db9a92
Kategori
Drift & System, Krav
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Experis är en del av ManpowerGroup och erbjuder IT tjänster till alla slags företag, små som stora, här i Sverige. Vi är specialiserade inom b.la. IT consulting och rekrytering och kan även erbjuda IT utbildning inom vår nyetablerade verksamhet - Experis Academy. Läs gärna mer om oss på experis.se samt experisacademy.se

Är du proaktiv i ditt arbete och motiverad av att skapa goda resultat? Har du tidigare arbetat med B2B försäljning, och vill utvecklas vidare?

Vi fortsätter att växa och utvecklas! För att kunna ta nästa steg i vår utveckling vill vi förstärka med ytterligare en engagerad kollega som tar ansvar i rollen som kundansvarig. Brinner du för försäljning och drivs av att prestera och nå mål är detta en tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig en roll i ett framgångsrikt team där du kommer jobba tätt ihop med dina trevliga kollegor runt om i Sverige, och där relationer till kunder, konsulter och kollegor präglas av engagemang och omtanke. Vårt företag har nöjda kunder, ambitiösa medarbetare och ett starkt affärsfokus. Du arbetar med ett brett kundsegment där den gemensamma nämnaren är kompetensförsörjning inom framförallt IT. För att lyckas krävs ett genuint intresse för att göra affärer och att bygga långsiktiga relationer.

I din roll som kundansvarig har du ansvar för att identifiera behov, möjligheter och utmaningar främst hos potentiella, men även till viss del befintliga kunder. Du omsätter dessa möjligheter till konkreta uppdrag i form av konsulttjänster.

Du hanterar hela säljcykeln från prospektering och mötesbokning till fysiskt möte och signering av avtal. Självklart spenderar du mest tid ute på fältet och tycker att det är roligt att tävla med kollegorna i allt som har med försäljning att göra. Du tilltalas av att arbeta självständigt, är en fena på att skapa möjligheter och bygga långvariga relationer. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att vi når våra försäljningsmål samt kontinuerligt utvecklar vår verksamhet.

Du kommer utgå från vårt kontor mitt i centrala Karlskrona.

Vem är du?

För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du har ett par års erfarenhet av uppsökande B2B-försäljning samt ett intresse för IT lösningar. Har du även erfarenhet av sälj inom konsultbranschen är det meriterande.

Som person är du nyfiken och har lätt att förstå olika typer av verksamheter. Du drivs av att utifrån kundens behov hitta och utveckla affärsmöjligheter. Det är en stark fördel om du har ett stort nätverk i regionen. Din förmåga att skapa och behålla goda relationer med kunder och kandidater är en framgångsfaktor. Du delar med dig av din kompetens och erfarenhet till dina kollegor och bidrar till en god stämning.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i ett företag som ständigt utvecklas och med fokus på nöjda kunder. Du kommer till ett företag där stämningen är god och där man hjälper varandra. På Experis är medarbetarnas välmående, engagemang och utveckling i fokus och du blir en del av ett kompetent och engagerat team där det är högt i tak och en öppen atmosfär.

Kontaktperson

Tjänsten söker du via länken nedan. För mer information är du välkommen att kontakta Erik Lindgren, försäljningschef Experis Academy: 072-206 4906, erik.lindgren@se.experis.com , eller Pär Brenner, Head of Sales Experis: 070-277 8346, par.brenner@se.experis.com .

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att prata med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb