Drift- och supporttekniker

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm
Annonserat
den 7 september 2021
Stängs
den 30 november 2021
Ref:
148192
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en senior drift- och supporttekniker som vill vara en del av ett modernt samt växande företag? Just nu söker vi på Atea Stockholm dig som vill jobba som it-konsult och som med din breda kompetens kan stötta våra kunder. På Atea kommer du få du möjlighet att visa framfötterna och utveckla din karriär.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Arbetsuppgifter

Vi vill förstärka vår fantastiska grupp med 1-3 st engagerad och lösningsorienterad personer.

Vi ser gärna att du har minst 3-4 års erfarenhet av drift och support och du sporras av inspirerande utmaningar och tydliga krav. Du presterar som bäst när tempot är som högst.

Som drift- och supporttekniker hos oss kommer du att primärt jobba hos våra kunder med drift, klienthantering, installationer, support och relaterade frågor. I ansvaret ingår att snabbt identifiera och avhjälpa uppkomna problem, men också att utveckla och förbättra rutiner och ärendehantering och att i samråd med kund och kollegor ta del av kompetensutveckling och produktnyheter utifrån företagets behov och önskan.

VEM SÖKER VI:

Du har god erfarenhet avarbetesom drift- och supporttekniker. Du är ambitiös och driven och har minst 4 års arbetslivserfarenhet i rollen som konsult. Du är även en god problemlösare med skarpa analytiska förmågor samt har stort teknikintresse och stark drivkraft att lära sig ny teknik.

Vi ser även att du är:
  • Skicklig på att förklara svår teknik på ett bra och enkelt sätt.
  • Duktig på att kommunicera på svenska och engelska i såväl tal som skrift.
  • En positiv och god lagkamrat.

Hos våra kunder kommer du bland annat att arbeta med följande tekniker:
  • Windows server, Hyper-V, Powershell,nätverk, SQL-server, SCCM, DFS, SCOM, AD.
  • FTP/SFTP.
  • Microsoft Office, Microsoft Server OS (inkl. AD)
  • Exchange/Outlook
  • Olika typer av klienter och skrivare osv

Det är starkt meriterande om du har ITIL erfarenhet

Vill du bli en del av landslaget?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Niklas Sjöström, konsultchef, via niklas.sjostrom@atea.se alternativt Helena Brunzell, rekryterare via helena.brunzell@atea.se alternativt 08-633 68 02. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

­

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb