Ledigt jobb som Servicedesktekniker i Karlstad!

Plats
Karlstad
Annonserat
den 9 september 2021
Stängs
den 24 september 2021
Ref:
875bc7a6-bc91-4422-8a73-19bc1df58574
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Trivs du i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Gillar du att träffa nya människor och har lätt för att lära dig nya saker? Då är konsultrollen något för dig! Vi på Experis har just nu en spännande tjänst som servicedesktekniker för dig som bor i Karlstad och är nyfiken på hur det är att arbeta inom offentlig sektor. Här får du möjlighet att växa både i din yrkesroll och som person. Vänta inte med din ansökan!

Ort: Karlstad
Start: 1 November
Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning

Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Karlstad där du kommer att arbeta med servicedesk support och eventuellt även stå i IT-avdelningens kundmottagning. Mer specifikt innebär det att arbeta med teknisk service och problemlösning mot förvaltningar, bolag och förbund med upp emot 7500 användare. Lösa olika typer av tekniska ärenden över telefon, hjälpa kunder eller användare som har problem med sina datorer och telefoner eller system, vissa frågor eskaleras till andra supportgrupper inom och utom IT-avdelningen.

Din profil

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer. Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god och tydlig service kommer att trivas väldigt bra i den här rollen, och vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb.

Vi ser att du har minst 6 månaders arbetslivserfarenhet av servicedesk support, men har du inte det blir startsträckan helt enkelt bara lite längre.

Det är även meriterande om du:
  • Kan använda dig av bankID, mobilt bankID eller Freja eID+.
  • Har arbetat med verksamhetsverktyget Ivanti.
  • Har arbetat med IT inom kommunal verksamhet.
  • Givit support av M365, Win, Sharepoint.
  • Givit support till fler än 300 användare.


Att vara konsult hos Experis

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Sandra Lindell på sandra.lindell@se.experis.com

Ta nästa steg i din karriär med Experis Career Accelerator?
Ta reda på hur du kan höja din kompetens för att nå drömjobbet. När du ansöker till en tjänst hos Experis får du tillgång till vår Career Accelerator som erbjuder kostnadsfria digitala kurser baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner.

Testa din profil och se vad som krävs för att nå dina mål. Läs mer om Experis Career Accelerator .