Systemutvecklare till SH Pension i Stockholm

Rekryterare
Ada Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 9 september 2021
Stängs
den 25 september 2021
Ref:
5DE5722F-74FA-4AAB-8D23-E6121CBEB663
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Bidra till den största förändringsresan sedan starten hos SH Pension som Systemutvecklare i .NET och React!

Vi är mitt inne i en spännande förändringsresa med ett stort fokus på digitalisering och tillväxt på den svenska tjänstepensionsmarknaden. I rollen som Systemutvecklare är du en betydelsefull del i vår utvecklingsprocess där du får både frihet och möjlighet att påverka ditt eget arbete och vägen framåt för SH Pension. Du kommer jobba nära verksamheten i en strävan att göra pension och försäkringar så enkelt som möjligt för kunden.

Vår tech-stack består idag av: C# .NET Core, React, TypeScript, Node.js, Auzre DevOps och SQL Server.

VI ERBJUDER DIG
  • Ett härligt, engagerat och prestigelöst team som värdesätter samarbete och gemenskap
  • En kreativ och dynamisk organisation med korta beslutsvägar och stort utrymme för dig att påverka samt komma med egna idéer
  • Möjligheten att vara delaktig i hela leveransen från ax till limpa
  • En kultur som värdesätter en blandning av kompetenser och egenskaper som kompletterar varandra för att skapa de bästa resultaten.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Hos oss kommer du som Systemutvecklare vara en viktig del i hela vår utvecklingsprocess. Du blir involverad i allt från att omsätta affärskrav till kod, designa system och deltar i nya initiativ. Närmast gör vi satsningar mot automation och att skapa. Detta innebär att du bland annat kommer:
  • Ny- och vidareutveckla samt livscykelhantera av våra interna stöd och försäkringssystem
  • Vara med i arkitektur- och designdiskussioner
  • Stötta de andra värdeströmmarna och vara delaktig i SH Pensions resa
  • Få ta egna initiativ för att ta utvecklingsmiljön framåt.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du blir en del av vår IT-avdelning bestående av ett familjärt och tekniskt intresserat team. Ditt närmsta team arbetar agilt med ett tätt samarbete med verksamheten, bestående av härliga kollegor uppdelat i tre värdeströmmar. Vi jobbar idag remote och framtidens arbete kommer bestå av en hybridlösning med arbete både remote och på kontoret. Vi sitter i fina lokaler i centrala Stockholm.

MER OM DIG

För att trivas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet av systemutveckling i en Microsoftmiljö, förslagsvis med .NET C# som primärt programmeringsspråk och SQL Server. Du har också erfarenhet av frontend där du till exempel använt Javascript, Typescript eller React. Det är meriterande om du har jobbat med Azure, GIT, integrationer eller mikrotjänster. Har du även erfarenhet från försäkringsbranschen är detta en bonus.

Som person trivs du i tekniska diskussioner och kunskapsdelning med kollegorna ser du som en självklarhet. Hos oss på SH Pension möter du medarbetare med ett stort engagemang och intresse för sina respektive arbetsområden. De som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas - gör också det hos oss.

Vill du som vi alltid ge kunderna den bästa servicen ser vi fram emot att höra från dig!

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb