SAP Applikationsexperter

Rekryterare
Försvarsmakten
Plats
Enköping, Uppsala län, Sverige
Annonserat
den 10 september 2021
Stängs
den 17 september 2021
Ref:
25177
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Om tjänsten

Försvarsmaktens telekommunikation- och informationssystemförband (FMTIS) söker SAP applikationsexperter, med placering i Enköping.

Om Verksamheten
Systemförvaltningsenheten (SFE) är Försvarsmaktens enhet för förvaltning av IT-system och masterdata. SFE huvudsakliga uppdrag är att säkerställa systemens och masterdatans nytta för verksamheten, med verksamhet i Enköping i Arboga och Boden. SFE förvaltar drygt 80 av Försvarsmaktens IT-system, inom områden som logistik, HR, ekonomi, information och teknik.

Verksamheten är i en expansiv fas rörande både produktion och antalet medarbetare. SFE har en intressant och dynamisk verksamhet som dessutom erbjuder ett gott arbetsklimat med engagerade medarbetare som aktivt medverkar till enhetens utveckling och Försvarsmaktens verksamhet.

Avdelning PRIO (SAP) förvaltning består av fem sektioner och söker nu nya medarbetare till logistiksektionen.

Vi erbjuder dig
I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Verksamheten erbjuder stor variation och komplexitet samt ställer stora krav på IT-säkerhet vilket innebär goda utvecklingsmöjligheter och förutsättningar för intern karriärrörlighet. Våra anställda har ett flertal olika förmåner, bland annat:
  • Kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov och dina karriärsmål
  • Tre timmar träning i veckan på arbetstid och du kan få ersättning för träningskläder och startavgifter
  • Bra balans mellan arbete och fritid med flexibel arbetstid samt 28 - 35 semesterdagar beroende på din ålder
  • Lönetillägg vid föräldraledighet och VAB samt möjlighet att växla semesterdagar mot extra pensionsavsättning

Kvalifikationer
  • Fullständig gymnasieexamen
  • Minst 3-5 års erfarenhet inom SAP logistikområdet
  • Erfarenhet av att arbeta med SAP i globala eller mindre projekt med support, felrättning och dokumentation
  • Erfarenhet inom SAP MM & SD

Meriterande
  • Implementation av S/4 HANA
  • Erfarenhet av SAP support

Personliga egenskaper
Precis som alla på Försvarsmakten tror vi att du är en social, öppen, kommunikativ och ambitiös lagspelare full av drivkraft och optimism.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Placeringsort: Enköping.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid som civilt anställd och inleds med sex månaders provanställning för dig som för närvarande inte är anställd i Försvarsmakten.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta Sektionschef Victor Herrera på telefonnummer 0733-293650. För frågor om anställningsvillkor, kontakta HR-generalist Karin Lind, på tel. 019-39 35 00.

Fackliga kontaktpersoner vid FMTIS
SACO Per Hosinsky
OFR/O Johan Nestvall-Boo
SEKO Hans Monthan.
Samtliga nås via växeln på 019-393500.

Välkommen med din ansökan senast 2021-09-16.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats. -------------------------------------------------------- Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet: Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om. Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften - i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 600 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning. Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas. Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Liknande jobb

Liknande jobb