CGI

Informations/IT-säkerhetsspecialist

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Västerås, Örebro, Uppsala, Eskilstuna, Gävle, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 8 januari 2022
Stängs
den 9 mars 2022
Ref:
J0921-0855
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker en engagerad och driven kollega som med sin breda kunskap inom informations- och IT-säkerhet vill vara med och driva våra kunders säkerhetsarbete. Är det du? Ansök då idag till rollen som informations- och IT-säkerhetsspecialist i vårt team inom Cyber Security. Teamet är placerat i Stockholm men arbete från distans är möjligt, dock kan vissa kunder eller möten kräva närvaro på plats.

Dina framtida arbetsuppgifter

Att jobba som informations- och IT-säkerhetsspecialist på CGI innebär en omväxlande vardag i en global miljö. Här erbjuds du möjlighet att utvecklas som konsult både i lokala kundleveranser och i större åtaganden. Du kan jobba i små, korta projekt på några månader till stora, långa åtaganden som sträcker sig över flera år. Vi deltar i och driver projekt på plats hos våra kunder men även på distans.

Som informations- och IT-säkerhetsspecialist, kommer du att arbeta med våra kunder och hjälpa dem med de säkerhetsutmaningar de ställs inför. Du sitter som spindel i nätet och är van att arbeta både "hands on" och som rådgivande specialist. Du arbetar antingen som del av ett team i en större leverans där du stöttar dina kollegor med din erfarenhet inom säkerhet. Alternativt så driver du själv arbetet hos en av våra kunder i en mindre leverans.
Förmågan att se och ta ansvar för uppgifter självständigt är en framgångsfaktor i rollen.

I dina arbetsuppgifter ingår framför allt:
• Arbeta med och implementera säkra cloud-lösningar i framför allt Azure samt Google cloud.
• Stödja kunder i design av Infrastruktur med fokus på IT-säkerhet
• Ha en rådgivande roll till kunder runt åtgärder för att stärka informations- och IT-säkerheten
• Arbete med LIS i olika format
• Rådgivning eller arbete med regulatoriska krav t. ex. GDPR, NIS-direktivet mfl.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen som informations- och IT-säkerhetsspecialist söker vi dig som är problemlösare, ansvarstagande, flexibel och relationsskapande med ett brinnande intresse för Informations- och IT-säkerhet. Du trivs med att jobba både i grupp och självständigt. Du har tidigare arbetat i liknande roller och är van att hantera komplexa frågor samt en god förståelse för dagens utmaningar inom säkerhet.

Du är flytande både i tal och skrift på svenska, samt behärskar engelska som är CGIs koncernspråk. Vi ser även att du har en akademisk examen inom Informationssäkerhet eller civil-/masterexamen inom exempelvis IT-säkerhet, alternativt att du har relevant erfarenhet från liknande roller. På grund av tjänstens karaktär krävs det att du har svenskt medborgarskap då du kan komma att arbeta med säkerhetsklassificerad information och/eller samhällskritiska system.

Vi önskar självklart att våra konsulter har ett så brett kompetensspektra som möjligt och nedanstående är exempel på vad vi önskar erfarenhet/kunskap inom:
(Om du inte matchar 10/10 så tveka inte att söka ändå)

• Praktiskt arbete med Azure och Office 365
• Kompetens kring system- och applikationsdrift
• Microsoft Azure och/eller Google cloud
• LIS
• ISO27001
• CISM/CISSP Certifiering
• GDPR, NIS-direktivet och säkerhetsskydd
• IT -infrastruktur
• Projektledarerfarenhet
• Projekt inom IT-säkerhet & migreringar

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till Kristofer Ehnemark på kristofer.ehnemark@cgi.com. Interjuver genomförs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb