CGI

Informations/IT-säkerhetsspecialist

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 10 september 2021
Stängs
den 8 november 2021
Ref:
J0921-0855
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. CGI finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar.

Just nu söker vi en informations/IT-säkerhetsspecialist med kunskaper i säkerhetsskydd till vårt team i Stockholm som tillhör Cyber Security.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som informations/IT-säkerhetsspecialist, kommer du att arbeta med våra kunder och hjälpa dem i frågor kopplat till informationssäkerhet och säkerhetsskydd. Du sitter som spindel i nätet och är van arbeta som rådgivande specialist till dina kunder men du kan även vara hands on vid behov och hjälpa till med praktiska aktiviteter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ISO 27001.

I dina arbetsuppgifter ingår framförallt:
• Arbeta som rådgivande IT-säkerhetsspecialist till våra kunder
• Rådgivande inom både informationssäkerhet och säkerhetsskydd
• Stötta CGIs interna arbete inom säkerhetsskydd med utbildning, rådgivning, planering och kravställning
• Handlägga registerkontroller och rekommendera åtgärder för att stärka IT-säkerhetsområdet
• Utbilda inom informationssäkerhet/Säkerhetsskydd

Du kommer att vara placerad i Stockholm

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen som informations/IT-säkerhetsspecialist söker vi dig som är problemlösare, ansvarstagande, flexibel och relationsskapande med ett brinnande intresse för IT-säkerhet samt ordning och reda. Du trivs med att jobba både i grupp och självständigt. Du har stor förståelse och erfarenhet av hur säkerhetsskydd fungerar och hur regelverken appliceras hos kunder.

Du kan flytande svenska, både i tal och skrift, då våra kunder primärt finns inom den publika sektorn samt behärskar engelska som är CGIs koncernspråk samt har en akademisk examen, alternativt relevant erdarenhet från liknande roll. På grund av tjänstens karaktär krävs att du har svenskt medborgarskap då du arbetar med säkerhetsklassificerad information.

Vi önskar att du har erfarenhet från/inom:
• ISO 27001
• Handläggning registerkontroller
• Arbete kring säkerhetsskyddad upphandling
• Kunskap kring Säkerhetsskyddslagen och föreskrifter

Vad vi erbjuder
På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar

På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss ?
Bra, för vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Linda Nyberg på linda.nyberg@cgi.com

Detta är en löpande rekrytering.
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb