Swedbank Pay

Rekryterare
Experis
Plats
Stockholm
Annonserat
den 10 september 2021
Stängs
den 7 januari 2022
Ref:
5a40a5da-3f6c-4f04-88b8-957d5ce4b26f
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Vi drivs av innovationskraft och vår strävan efter att hjälpa människor, företag och samhällen att växa. Idag är vi ett av de ledande företagen inom betallösningar med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Något som inte hade varit möjligt utan våra engagerade och kompetenta medarbetare! Vår verksamhet genomsyras av våra värderingar - Öppen, Enkel och Omtänksam i allt vi gör.

Starka tillsammans - Bli en av oss! Som en av Nordens främsta inom betallösningar kan vi erbjuda en stimulerande och kreativ arbetsmiljö. Vi är öppna för nya idéer och arbetssätt, samtidigt som vi alltid strävar efter att göra det enkelt och lätt för våra kunder.

Hos oss kan du utveckla din kompetens tillsammans med engagerade ledare och kollegor. Vill du utmanas i din yrkesroll och arbeta i en stark gemenskap där vi tar hand om varandra, samtidigt som vi visar varandra uppskattning, är vi rätt arbetsplats för dig.

Swedbank Pay Development utgörs av över 150 medarbetare i Norden och Baltikum fördelat på fler än 10 team där vi dagligen arbetar för att vidareutveckla och underhålla Nordens största infrastruktur för kortinlösen, e-Commerce och andra relaterade betaltjänster.

Vårt uppdrag är att leverera stabila och väl fungerande system till alla typer av kunder, från små lokala handlare till de allra största kedjorna i Norden. Vi ansvarar även för att kontinuerligt vidareutveckla vårt erbjudande så att vi hela tiden ligger i framkant vad gäller betaltjänster.

Vårt hjärta slår extra för att leverera stabila och säkra tjänster till våra kunder och vi strävar efter att hela tiden sätta kundens behov i fokus. Om du tycker om att jobba i konstant förändring, i en snabbrörlig bransch, är lösningsorienterad samt gillar att samarbeta - Då kan du vara rätt för oss!

Mer om jobbet: Som Software Engineer ingår du i ett team som har omfattande kunskap och erfarenhet av kortinlösen och Clearing och Settlement området.

Teamet ansvarar för att utveckla och förvalta de system och services som stödjer kortinlösenaffären. Teamet jobbar ständigt med förbättringar och utveckling av våra arbetsprocesser och Agila arbetssätt.

Som Software Engineer kommer du arbeta med analys, design, utveckling, test och förvaltning av de system som teamet ansvarar för. Designa nya tester, förbättra befintliga och utför testerna (enhet, säkerhet, prestanda etc.) för att säkerställa hög kvalitet i våra system och services. Tillsammans med dina kollegor kommer du att planera och estimera teamets arbete.

Vi letar efter dig som: Brinner för att jobba inom Mainframe och stordatormiljö, med både utveckling och förvaltning, i nära samarbete med dina kollegor, verksamheten och vill fortsätta utvecklas genom att vara en del av PayEx.

Eftersom arbetet kräver mycket samarbete både inom och utanför teamet ser vi att du är en stark lagspelare och vill bidra till en god arbetsmiljö. Det är viktigt att du är proaktiv, lösningsorienterad och har en stor vilja för att lära dig nya saker. Kunden i fokus och affärsnyttan genomsyrar allt vi gör.

Du kommer arbeta nära dina kollegor men vissa arbetsuppgifter kommer du driva på egen hand, därmed behöver du vara självständig och ansvarstagande.

Vi ser även att de är bra om du har:
  • Har lång dokumenterad erfarenhet av att jobbat med Mainframe, stordatormiljö och DB2, samt är en erfaren utvecklare inom Cobol och har goda kunskaper om SQL, Batch, JCL & OPC program
  • Arbetat med IT support och ärendehanteringsverktyg, ITIL processer - Incident, Problem och Change
  • Erfarenhet från att ha jobbat enligt Agila arbetssätt och metodologi
  • En relevant universitetsexamen eller liknande arbetslivserfarenhet
  • Kunskap och erfarenhet från att ha jobbat med kortinlösen och/eller kortutgivning, med PCI klassificerade systemmiljöer samt att du har jobbat med kortvarumärkena Mastercard och/eller Visa så är det en mycket stor fördel.
  • Goda kunskaper i det svenska och engelska språket, både i tal och i skrift

Vad kan vi erbjuda dig? Vi erbjuder dig att arbeta i ett team med stark teamkänsla som arbetar nära tillsammans.

Våra värdeord är Enkel, Öppen och Omtänksam som vägleder oss i vår vardag.

Du kommer få jobba med stora komplexa system, services och vi jobbar konstant med kompetensöverföring för att säkerställa att alla i teamet får möjligheten att växa. Du får vara med från idéstadie till utveckling och leverans av lösningar för våra befintliga och nya kunder och bidra till PayEx växande erbjudande inom betallösningar.

Vi har fint kontor i centrala Stockholm, Kungsgatan 36. I rådande tider arbetar större delen av teamet hemifrån vilket fungerar mycket bra.

Vill du bli vår nya kollega? Skicka din ansökan redan idag! Tjänsten är på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse.

Placeringsort: Stockholm

Sista ansökningsdag är 2021-10-15. Ansökningarna behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor gällande tjänsten kontakta Experis rekryteringskonsult, Salle.Nilsson@se.experis.com

Finansförbundet: Heidi Larsson +46 498-20 97 58

SACO: Sofia Enekvist +46 498 20 77 84

PayEx är en av Nordens främsta leverantörer av kompletta betallösningar och består av två affärsområden: PayEx Ledger and Factoring och Swedbank Pay.

På Swedbank Pay jobbar vi tillsammans för att skapa en värld där betalningar mellan köpare och säljare kan ske så tryggt och enkelt som möjligt - oavsett om mötet ske

Liknande jobb

Liknande jobb