Försäljningschef till Expert Sales

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm
Annonserat
den 8 september 2021
Stängs
den 27 september 2021
Ref:
148195
Kategori
Försäljning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Software, Cloud & Technical Services dig som vill jobba som försäljningschef med fokus på lösningar från våra strategiska partners. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Säljteamet består idag av säljare med uppdrag att utveckla affären hos våra strategiska partners både genom egen försäljning med också i samarbete med övrig organisation som specialistsäljare och kundansvariga. Teamet har högt uppsatta mål och är en viktig del i den strategiska tillväxten för Atea. I uppdraget ingår även att utveckla moln- och mjukvarunäratjänster kopplade till våra partners erbjudande. En viktig del i rollen är att utveckla, coacha och engagera teamet där du ständigt stöttar dina medarbetare för att möta marknadens krav. Du ingår i ledningsgruppen för Software, Cloud & Technical Services.

Vad söker vi hos dig?

Din samarbetsförmåga är god och du är lyhörd och kommunikativ. I ditt arbetssätt är du engagerad och fokuserad på att nå uppsatta mål. Du sätter även höga mål för dig själv och gillar utmaningar. Genom att leda och motivera andra samtidigt som du vågar delegera arbete lyckas du få gruppen att nå gemensamma mål. Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som försäljningschef ser vi att du är en person som älskar affärer och mötet med kund. Du tar även ansvar för att lägga mer strategiskt långsiktiga planer samt säkerställer att vi följer och levererar på dessa.

För att lyckas i tjänsten som försäljningschef bör du ha följande kunskaper:
  • Passion för försäljning och stor egen drivkraft
  • Tidigare ledarerfarenhet
  • Förmåga att skapa god laganda genom att visa intresse och förståelse för andra
  • Leverera resultat och uppfylla kundförväntningar
  • Leda och följa upp dina medarbetare mot satta mål

Meriterande egenskaper och kunskaper:
  • Ett brett kontaktnät hos IT-leverantörer av moln, mjukvara och service
  • Förmåga att driva långsiktigt förändringsarbete
  • Erfarenhet av att jobba i en större matrisorganisation

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Robert Haglund, chef Software, Cloud & Technical Services, via robert.haglund@atea.se alternativt telefonnummer 0733-671988. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.Vänligen notera att den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb