Junior utvecklare

Rekryterare
Atea
Plats
Malmö, Helsingborg, Kristianstad
Annonserat
den 8 september 2021
Stängs
den 21 september 2021
Ref:
148196
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du grundläggande programmeringskunskaper och vill utvecklas inom området eller har du redan arbetat några år med utveckling och vill fortsätta att växa? Om du dessutom är driven och framåt är det här tjänsten för dig! Just nu söker vi på Atea region Syd dig som vill jobba med utveckling inom framförallt Azure. Du kommer som konsult att arbeta med våra kunder där uppdragets längd, omfattning och komplexitet varierar. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Du kommer att vara en del av teamet Information & Data Analytics som ingår i Ateas
affärsområde Information Management som omfattar strategi, arkitektur, information & data
analytics, verksamhetsutveckling, förändringsledning, it-styrning, projektledning samt
informations- och cybersäkerhet.

Som junior utvecklare kommer du arbeta med molntjänster inom Microsoft Azure och
utveckla integrationer. Du kommer få upplärning i ett av de befintliga projekten och gå
bredvid en kollega. Det kommer alltid finnas någon att vända sig till vid frågor när du stöter
på problem. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar
att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi ser att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare processer. Genom din lyhördhet och kommunikationsförmåga lyckas du väl att samarbeta med andra. Du anser att problem är till för att lösas och har förmågan att bryta ner problem för att kunna se sammanhang, analysera och prioritera rätt frågor.

För att lyckas i tjänsten som utvecklare behöver du ha följande kompetens:
• Grundläggande kunskap inom programmering, helst från C# men Java och Python går också bra
• Har du tidigare arbetat med programmering är det meriterande
• Kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Kärrholm, konsultchef, via daniel.karrholm@atea.se alternativt 04-616 34 65. Vi vill gärna tillsätta tjänsten omgående och hanterar ansökningar löpande.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb